Voleybolda Guidetti depremi: Ayrılık açıklandı

Türkiye Voleybol Federasyonu, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Giovanni Guidetti ile yapılan görüşme sonucunda ayrılık kararının alındığını bildirdi. Daha sonra düzenlenecek basın toplantısında Guidetti ile Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın soruları yanıtlayacağı kaydedildi.

SPOR 18.11.2022, 20:49 19.11.2022, 12:46 Hakan Öksüz
Voleybolda Guidetti depremi: Ayrılık açıklandı

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda bir ayrılık gerçekleşti. Haber, Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından duyuruldu. Aktarılan bilgilere göre A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü olan Giovanni Guidetti ile yapılan görüşmede ayrılık kararı alındı. 

Basın toplantısında sorular yanıt bulacak

2017 yılından beri milli takımı çalıştıran Guidetti'nin ayrılığına ilişkin detayların, daha sonra yapılacak bir basın toplantısında kamuoyuna aktarılacağı kaydedildi. Söz konusu basın toplantısında Giovanni Guidetti ile Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın birlikte kamera karşısına geçeceği ifade edildi.

Guidetti'nin kariyeri 

Ayrılık kararının ardından Giovanni Guidetti'nin kariyeri merak edildi. İtalya'nın Modena kentinde doğan Giovanni Guidetti, 1995 ile 1998 yılları arasında Spezzano kulübünün antrenörlüğünü yaptı. 2008'de VakıfBank'ın antrenörlüğüne getirilen Guidetti, takımı ile 2011'de Avrupa Şampiyonlar Ligi'ni kazandı. İtalyan çalıştırıcı, 2013 yılında milli voleybolcu Bahar Toksoy ile evlenmiştir. 

Yorumlar (0)