Vitor Pereira gönderilecek mi? Ali Koç resmen açıkladı

Gündeme özel açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, camianın ve taraftarların boş yere panik yaptığını, Pereira'nın arkasında olduklarını ve bir hoca değişikliği düşünmediklerini açıkladı. Ali Koç, "Hoca Türk olsa sabredin derler, yabancı olduğunda hemen kovun derler. Paniğe gerek yok. Vitor Pereira, yarım kalan hikayesini tamamlamak için" şeklinde açıklama yaptı.

SPOR 11.11.2021, 17:22 11.11.2021, 17:44
Vitor Pereira gönderilecek mi? Ali Koç resmen açıkladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Ligin en iyi kadrosu Fenerbahçe’de”

Güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Ali Koç, bazı transferlerin ellerinde olmayan sebepler yüzünden son güne kaldığını, buna rağmen sezona güzel başladıklarına dikkat çekti ve şunları söyledi:

“Bazı transferlerimiz son güne ve saatlere kaldı fakat iyi bir kamp döneminin ardından sezona güzel başladık. Samandıra'da en iyi ortamı tesis etmek için uğraştık. Elimizden gelen en iyi kadroyu kurmaya çalıştık. Bence Fenerbahçe'nin kadrosu bugün ligin en iyi kadrosu. 7. haftaya lider girdik, hoca da takım da övülüyordu. Sonra gelen 4 haftada kaybedilen puanlar, kırılgan olan camiamızda bu yıl da mı boşa geçecek endişesini ortaya çıkardı."

“Hocamızın arkasındayız”

Çok büyük değişikliklere ihtiyaç olmadığını belirten Ali Koç, şöyle devam etti:

“Hocamızın arkasındayız. Önümüzdeki 4 haftada olumlu anlamda farklı bir noktaya gidebiliriz. 78 puan var ortada. İki sezon önce, 22. haftada şampiyonluğun en büyük adayı bizdik. Sonraki 7 haftada 21 puanının 18'ini kaybettik. 7 haftada Fenerbahçe doğrandı! Saha içi hataları var fakat şu an anlamsız bir panik var. Bizce kaybedilmiş bir şey henüz yok. Taraftar ümidini kaybetmesin. Anlam veremediğim bir paniğe girdik. Daha sezonun başındayız, kaybedilmiş bir şey henüz yok. Camia asla ümidini kaybetmesin. Bu şekilde devam edersek camia olarak bindiğimiz dalı keseriz.

“Yarım kalan hikâyeyi tamamlamaya geldi”

Ali Koç, sözlerini şöyle tamamladı:

“Adam hikayeyi tamamlamak için buraya geldi. Hocaya da anlattım, 'Yeni bir hoca ararsam, ilk senin haberin olur' diye. Arkadan hoca aramaya ihtiyaç yok. B planı olmalıdır fakat burada B planına gerek yok. Galatasaray'ı mağlup edeceğiz. Ters bir sonuçta dahi ayrılma olmayacak. Vitor Pereira anons edildiği zamandan beri hedef tahtasına kondu. Yok bu gelecekmiş o gidecekmiş. farklı birini bulamadınız mı? Pereira hem yabancı olması hem de Fenerbahçe'nin hocası olması sebebiyle ona yönelik hoş görüler ve kredisi daha azdı. Bu sebeple 1-0 yenik başlıyorsunuz."

Yorumlar (0)