Vedat Muriqi: "Samandıra'yı özledim diyebilirim"

Fenerbahçeli futbolcu Vedat Muriqi, "En çok özlediğim şey ise eşimi alıp idmandan sonra Bağdat Caddesi'nde kahve alıp tur atmak. Eşimle bir yerde güzel bir yemek yemek" dedi.

SPOR 31.03.2020, 22:06
Vedat Muriqi: "Samandıra'yı özledim diyebilirim"

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Vedat Muriqi, sarı-lacivertli kulübün sosyal medyadan gerçekleştirdiği canlı yayına katıldı. Koronavirüs önlemleri kapsamında evden çıkmadıklarını belirten başarılı futbolcu, "Kendimi bu sürece hazırladım. Hazırlamasaydım çok zorlanırdım. Çok dışarı çıkan birisi değilim ama sıkıldığımda kendimi dışarı atan biriyim. Uyarılara uymaya özen gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

"Samandıra'yı özledim diyebilirim"

Takımdaki arkadaşlarıyla zaman zaman mesajlaştığını da söyleyen Vadat, "Annem ve ablamla günde 1 kere falan konuşuyorduk. Şimdi 4-5 kereyi buluyor. Takımdakilerle hep mesajlaştığım Serdar ağabey oluyor, Emre ağabey ile zaman zaman mesajlaşıyoruz. Birileri bir şey paylaştıysa gidip ona salça oluyoruz. Hepsi birbirinden kıymetli. İnsan ayırmayacağım ortamımız hep vardı. Birini söylersem olmaz. Şu an Samandıra'yı özledim diyebilirim. Bir an önce gidip idman ve maç havasına girmek istiyorum. En çok özlediğim şey ise eşimi alıp idmandan sonra Bağdat Caddesi'nde kahve alıp tur atmak. Eşimle bir yerde güzel bir yemek yemek" dedi.

Yorumlar (0)