Vedat Muriqi kariyerinin zirvesini yaşıyor!

Süper Lig'in ilk 11 haftasında 7 gol kaydeden Fenerbahçe'nin Kosovalı yıldızı Vedat Muriqi, profesyonel kariyerinin en golcü sezonunu yaşıyor.

SPOR 09.11.2019, 12:52 09.11.2019, 12:55
Vedat Muriqi kariyerinin zirvesini yaşıyor!

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Vedat Muriqi, bu sezon göstermiş olduğu performansla kariyerinin en golcü başlangıcını yaptı.

Fenerbahçe kulübüne Çaykur Rizespor’dan transferi gerçekleşen 25 yaşındaki santrfor, Süper Lig’de bu sezon forma giydiği 11  karşılaşmada 7 gol attı.

vedat muriqi ile ilgili görsel sonucu

Arnavutluk’ta Besa Kavaje ve Teuta Durres, Türkiye’de Giresunspor, Gençlerbirliği ile Çaykur Rizespor kulübünde forma giyen Muriqi, oynadığı hiç bir takımda bu kadar golcü bir başlangıç yaşamamıştı.

Kosovalı yıldız oyuncu, bu sezondan önce en iyi golcü girişini 2015-2016’da TFF 1. Lig’de Giresunspor kulübünde tatı. Muriqi, söz konusu sezonun ilk 11 karşılaşmasında 6 gol attı, sezonu da 17 golle tamamladı.

vedat muriqi ile ilgili görsel sonucu

Vedat Muriqi, bu sezon 11 karşılaşmada görev aldığı Süper Lig’de attığı 7 golle Fenerbahçe'nin en skorer futbolcusu olmayı başardı.

Gaziantep FK, Medipol Başakşehir, MKE Ankaragücü, Yukatel Denizlispor ve İttifak Holding Konyaspor filelerini birer kez sarsan Muric, Kasımpaşa karşısında da 2 penaltı golüyle takımına galibiyeti yaşatan oyunculardan birisi oldu.

Muriqi atıyor, Fenerbahçe kazanıyor

Fenerbahçe, Vedat Muriqi’nin gol atamadığı karşılaşmalarda galibiyet elde edemedi.

Muriqi, Süper Lig’de geride kalan 11 haftanın 6’sında gol sevincini kayetti. Fenerbahçe, 25 yaşındaki santrforunun gol kaydettiği bu 6 karşılaşmadan da sahadan 3 puanın sahibi olarak ayrıldı.

İlgili resim

Yıldız oyuncunun gol atamadığı karşılaşmalarda ise Fenerbahçe, yenilgiye uğradı. Muriqi’nin skor üretemediği 5 karşılaşmada Fenerbahçe, 2 eşitlik, 4 yenilgi yaşadı.

Yorumlar (0)