Vedat Muriqi'den kırmızı kart yorumlarına yanıt!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Vedat Muriqi, Gaziantep FK karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartla ilgili yapılan yorumlara cevap verdi.

SPOR 19.01.2020, 15:08
Vedat Muriqi'den kırmızı kart yorumlarına yanıt!

Sarı-lacivertli ekibin başarılı oyuncusu Vedat Muriqi, 2-0 kazandıkları Gaziantep FK maçında yaşananlarla ilgili olarak açıklamalar yaptı. Maçın son anlarında ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalan forvet, kupa maçında cezalı duruma düştü ve ligde oynanacak Başakşehir maçında forma giyebilecek.

Muriqi kurallar gereği kırmızı kart görmeseydi Başakşehir maçında sarı kart cezalısı olacaktı. Başarılı futbolcu, son anlarda bilerek kırmızı kart gördüğü yorumlarına Fenerbahçe’nin resmi sitesinden yanıtladı.

Vedat Muriqi’nin konu hakkında yaptığı açıklama şu şekilde:

“Benim ve takım arkadaşlarım için galip gelmemiz çok önemliydi. Tek düşüncemiz şampiyonluk. Sadece saha içine konsantreyiz. Başka bir düşüncemiz yok. Maç sonrası gördüğüm kartla ilgili çıkarılan dedikoduların farkındayım. Bununla ilgili konuşmaya bile gerek yok aslında. Nabzın 180'e çıktığı bir iş yapıyoruz. Sahadayken aklımızda sadece oynadığımız maçı kazanmak oluyor. Rakip hızlı başlamasın diye refleks olarak yaptığım bir hareketi planlanmış gibi yorumlayanlar olmuş. Planlama yapsam gol atınca formamı falan çıkarırdım. Bu kişiler içinde takımımıza karşı algı oluşturmak için uğraşan insanlar olduğunu ben de tüm camiamız da iyi biliyor. Biz 29'uncu şampiyonluğa konsantreyiz ve bunu da taraftarımızla başaracağız”

Yorumlar (0)