Vedat Muric: İyi ki buradayım!

Sarı-lacivertli kulübün yeni transferi Vedat Muric, "Türkiye'nin en büyük ailesine üye olduğum için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

SPOR 08.07.2019, 20:24
Vedat Muric: İyi ki buradayım!

Sarı-lacivertli ekibin kadrosuna Çaykur Rizespor'dan dahil ettiği Vedat Muric, çok mutlu olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe kulübünün Youtube kanalında yer alan videoda, transferini FB TV'de bir haber anonsu gibi duyuran Kosovalı oyuncu Vedat Muric, "Türkiye'nin en büyük ailesine üye olduğum için çok mutluyum, gururluyum. Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum çubukluya kavuştuğum için onurluyum. Bu şanlı tarihe inşallah adımı yazdıracağım." şeklinde konuştu.

Transferi öncesi Fenerbahçeli taraftarların kendisine büyük ilgisi olduğunu ifade eden golcü oyuncu Vedat Muric şunları söyledi:
"Fenerbahçeli taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sosyal medyadan bana ve eşime atılan güzel mesajlar ve çok büyük ilgi vardı. Taraftarımızla, yönetimimizle, futbolcularımızla hep birlikte olup, şanlı tarihimize şampiyonluklar kazandırmaya devam edeceğiz. 'İyi ki buradayım.' diyorum. İnşallah sahadaki mücadelemle, performansımla, gollerimle taraftarımıza da 'İyi ki buradasın' dedirtirim."

Gölcü futbolcu Vedat Muric, "Hedefim, Fenerbahçe kulübümüze yakışır bir karakterde bir futbolcu olup, goller atmak. Golle, asistle takımıma değer katmak, hep birlikte nice güzel şampiyonluklar kazanmak." dedi.

Vedat Muric'in yayınlanan videoda sözleşme imzalamasına ve Ülker Stadı'nı dolaşmasına da dair görüntülere de yer verildi.

Vedat Muric kampa katıldı

Sarı-lacivertli ekibin Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği Vedat Muric, Fenerbahçe takımının kamp yaptığı Topuk Yaylası'na geldi.

İstanbul'dan özel araçla Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası Tesisleri'ne gelen Fenerbahçeli ekibin yeni transferi Kosovalı oyuncu Vedat Muric, idari menajer Volkan Ballı tarafından karşılandı.

Burada gazetecilerin sorularını cevaplandıran Vedat Muric, transferinden duyduğu mutluluğu ifade etti.

Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en büyük camiası olduğunu ve bu camiaya katıldığı için kendisini çok mutlu hissettiğini ifade eden golcü oyuncu Vedat Muric şunları söyledi:
"Gururluyum, onurluyum. Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum, maçlarını izlediğim bu çubuklu formaya kavuştuğum için, bu takımın bir parçası olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Kelimelerle ifade edemem bunları. İyi ki Fenerbahçe'deyim. FB TV’ye verdiğim röportajda, 'Fenerbahçe istedi, oldu.' dedim. Şu an da öyle söylüyorum, Fenerbahçe istedi, oldu."

Konuşmasının ardından Kosovalı oyuncu Vedat Muric, sarı-lacivertli formayla basın mensuplarına poz verdikten sonra kampa geçti.

Yorumlar (0)