Vedat Muric: Hedefim Türkiye'ye dönmek değil!

Şampiyonluk yaşayıp öyle gitmek istediğini ancak nasip olmadığını söyleyen Vedat Muric, Lazio'yu tercih etmesinin sebebini de açıkladı.

SPOR 13.09.2020, 13:41
Vedat Muric: Hedefim Türkiye'ye dönmek değil!

Fenerbahçe'den Lazio'ya transferi için İtalya'ya gidecek olan Vedat Muric, İstanbul'dan ayrıldı.

Görüşmeler için İtalya'nın başkenti Roma'ya giden Vedat Muric, uçağa binmeden önce Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İtalya'da olduğu süre içinde, hem Türkiye'yi hem de Kosova'yı en iyi şekilde temsil etmek için çaba sarf edeceğini belirten Vedat Muric, Lazio'yu tercih etme nedenlerine ilişkin soruyu da cevapladı.

Lazio'nun kendisini çok istediğini belirten Vedat Muric, ikinci sebep olarak da "Lazio takımı oyuncularının oyun stilinin kendi stili ile örtüştüğünü" söyledi.

Lazio ekibinin sezonun çoğunda çift forvet oynadıklarını ve kendisi gibi bir santrfora ihtiyaç duyduklarını söylediklerini belirten Vedat Muric, gittiği her kulüpte takım başarısının ön planda olduğunu, bireysel başarının ise ikinci planda olduğunu söyledi.

Hedefinin Lazio'da başarı sağlayarak kariyerini çok daha üstün kulüplerde sürdürmek arzusunda olduğunu kaydeden Vedat Muric, "İlerde Türkiye'ye geri dönmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Hedefim Türkiye'ye geri dönmek değil. Az önce de söylediğim gibi, daha iyi yerlere gitmek." dedi.

Yeni bir takıma gittiğini, ilk hedefinin burada başarıyı yakalamak olduğunu ve önümüzdeki senelerde dünyanın daha büyük kulüplerinde oynamayı istediğini ifade eden Vedat Muric, kısa vadede Lazio için elinden geleni yapacağını söyledi.

Fenerbahçe taraftarından helallik isteyen Vedat Muric, şampiyonluk yaşayıp ayrılmak istediğini ancak nasip olmadığını ifade ederek, "Umarım ilerleyen yıllarda yine karşılaşırız." diye konuştu.

Yorumlar (0)