VakıfBank, Lokomotiv Kaliningrad Region'a konuk oluyor!

VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü karşılaşmasında yarın Rusya ekibi Lokomotiv Kaliningrad Region'a konuk olacak.

SPOR 16.12.2019, 16:41 12.01.2020, 19:34
VakıfBank, Lokomotiv Kaliningrad Region'a konuk oluyor!

Sarı-siyahlı ekip kulüp düzeyinde kadın voleybolunda Avrupa'nın en büyük kupasında 199 maçta 144 galibiyet yaşadı. 

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi'nde 2011, 2013, 2017 ve 2018 yıllarında namağlup şampiyonluk elde etti. 

Lokomotiv Kaliningrad Region karşılaşmasından önce açıklamalar yapan VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti, maça final mücadelesi olarak baktıklarını ifade ederek, "Kulübümüzün Şampiyonlar Ligi'ndeki 200'üncü maçı olacak. Bu yüzden kazanma gerekliliğinin daha da önemli olduğunu söyleyebilirim." dedi.vakıfbank çin ile ilgili görsel sonucu

Çin'deki yüksek tempolu karşılaşmaların sonra önemli derbi mücadelesini de geride bıraktıklarını belirten Guidetti, "Bu sürecin hemen ardından takım olarak bu maça odaklanmamız gerekiyor. Çünkü grupta oynadığımız iki maçtan birini kaybettik. Bu yüzden bir kayıp daha yaşamak istemiyoruz." değerlendirmesini yaptı.

VakıfBank'ın kaptanı Melis Gürkaynak ise Şampiyonlar Ligi'nde kulüp olarak 200. maça çıkmanın kendileri için ayrı bir motivasyon kaynağı olacağını dile getirerek, şu açıklamalarda bulundu:

"Çünkü VakıfBank her zaman üst düzey maçlar oynayan, her zaman Şampiyonlar Ligi'nde olan bir takım. Burada oynamaktan ve bu armayı taşımaktan dolayı hepimiz çok mutluyuz. Bizim için bu anlamlı maçta Kaliningrad'ı yenip yolumuza devam etmek istiyoruz."  

Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde Eczacıbaşı VitrA'yı mağlup ederek ligin ilk devresini birinci olarak bitirdiklerinin altını çizen Melis, "Şimdi Kaliningrad'la çok önemli maç oynayacağız. Scandicci'ye kaybettiğimiz maçın ardından bu karşılaşma çok daha önem kazandı. Takım olarak bunun farkındayız." şeklinde konuştu.

VakıfBank, yarın TSİ 20.00'de Lokomotiv Kaliningrad Region ile karşı karşıya gelecek.
 

Yorumlar (0)