Uyanır uyanmaz ilk sorusu Galatasaray oldu!

Beyninde saptanan üç ur sebebiyle ameliyat geçiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, uyanır uyanmaz etrafındakilere, ''Neler oluyor Galatasaray'da?'' sorusunu sordu. 

SPOR 14.05.2020, 12:57
Uyanır uyanmaz ilk sorusu Galatasaray oldu!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, beyninde tespit edilen üç ur sebebiyle 10 saat boyunca operasyon geçirdi. Galatasaray Başkanı Cengiz, başarıyla tamamlanan ameliyatın ardından hastanede bulunan odasında dinlenmeye çekildi.

Milliyet Gazetesi yazarı Atilla Gökçe, operasyondan bir gün önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cengiz'i arayarak şifa dilediğini kaydetti.

İşte Atilla Gökçe'nin yazısı...

"Ülkemizin en başarılı beyin cerrahlarından Prof. Dr. Uğur Türe 10 saat süren başarılı bir ameliyatla beyindeki üç uru temizledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ameliyattan bir gün önce Başkan'ı arayıp şifa dilemişti.

Spor dünyasının liderleri, yöneticiler ve teknik direktör Fatih Terim, ziyaretine geldiler. Ameliyat sonrası uyandığında ilk sözleri 'Neler oluyor Galatasaray'da? İşler nasıl gidiyor? Bir aksaklık var mı?' oldu.

Başkan, fısıldayan yorgun sesiyle konuşurken, oğlu Sarper Cengiz, yardımcısı Yusuf Günay ve doktorlar gözyaşı döküyorlardı. Yusuf Günay, 'Ben devlet hizmetinde 9 başbakan, 13 hükümetle çalıştım. Böylesine çalışkan bir lidere çok az rastladım' dedi, 'Onun bütün dünyası Galatasaray"

Yorumlar (0)