Ünlü hakem Anadolu Efes forması giydi, Galatasaraylılar çılgına döndü

Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nin ilk hafta maçında Galatasaray NEF’i ağırladı. Müsabakayı tribünden takip eden FIFA kokartlı hakem Mete Kalkavan’ın Anadolu Efes forması giyerek salona gelmesi, sosyal medyada gündem oldu. 

SPOR 03.10.2022, 10:33 03.10.2022, 17:48
Ünlü hakem Anadolu Efes forması giydi, Galatasaraylılar çılgına döndü

Türkiye Sigorta Basketbol Ligi’nin ilk hafta maçında Anadolu Efes, kendi evinde Galatasaray NEF’i 77-68 mağlup etti. Zorlu karşılaşmanın ardından en çok konuşulan isimlerden biri de FIFA kokartlı deneyimli hakem Mete Kalkavan’dı. Müsabakayı Anadolu Efes forması ile tribünden izleyen Kalkavan, bir anda sosyal medyanın gündemi haline geldi. 

Sosyal medyada gündem oldu

Mete Kalkavan’ın Anadolu Efes forması ile maçı izlediği fotoğraflar, özellikle Twitter’da binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Kalkavan’ın bir daha Galatasaray maçlarına verilmemesi gerektiğini savunan Galatasaraylar, deneyimli hakeme ağır eleştirilerde bulundular. Bazı Galatasaraylıların, “Mete Kalkavan Anadolu Efes formasıyla Galatasaray NEF basketbol maçını izledi. Adamdaki rahatlığa bak”, “Mete Kalkavan’ı bir daha Galatasaray maçlarına vermeyin” şeklindeki yorumları dikkat çekti. 







Yorumlar (0)