Ünal Karaman: En büyük rakibimiz biziz

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecekleri Getafe karşılaşmasından önce basına açıklamalarda bulundu.

SPOR 27.11.2019, 17:02
Ünal Karaman: En büyük rakibimiz biziz

Karaman'ın açıklamasından öne çıkanlar şu şekilde:

"İşimiz zor ama gayretimiz samimi olacak"

Ülkemizin bizden beklediği sonuca ulaşamadık ama bütün çabayı gösterdik. Oynayan ve oynamayan bütün oyuncularım anı yaşadılar. Bu konuda camiamıza gönül verenlerden ve ülkemizden özür diliyoruz. Biz de daha iyi temsil noktasında olayın içinde aktif bulunacağız. İspanya Ligi'nde ne yaptığını bilen, kadro derinliği olan bir kadroyla oynayacağız. İşimiz zor ama gayretimiz samimi olacak. Temsilde hata yapmayalım. Taraftarları üzgün bir şekilde evine göndermemek için elimizden geleni yapacağız. Oyuncularıma da güveniyorum.

"Biz imtihanımızın farkındayız"

Oynayacağımız hiçbir rakipten korkmayız. En büyük rakibimiz biziz. Biz haddimizi biliriz. Avrupa Ligi'ne katıldık diye kendimizi Kaf Dağı'nda görmeyeceğiz. Korkumuz yok ama durum değerlendirmesi var. Katılmayı alışkanlık haline getirmeliyiz. Biz de lisansı olan her oyuncu, her kategoride forma giyecek oyunculardır. Trabzonspor'un gerçeğini sizler de bizler gibi biliyorsunuz. Kriz ortamı kendi içinde fırsat saklıyor. Bu tarz maçlar birçok oyuncumuz için fırsat olacak. Biz imtihanımızın farkındayız. Her daim gelişmeye devam edeceğiz. Hiçbir zaman için bir maçı diğer maçtan farklı düşünmeyeceğiz. Genç oyuncular da forma şansı bulacak.

"Bu camia emin ellerde"

Genç kardeşlerimizin bir yeteneği var ki bu camia içindeler ve bizden forma şansı buluyorlar. Onazi'nin 11. ayı doldu neredeyse bir yılı bulacak. Sturridge bir süredir takımdan ayrı çalışıyor. Bizim her antrenmanımız maç temposunda geçer. Burada genç kardeşlerimizin de forma savaşı var. Biz buna saygı duyuyoruz. Takımın tecrübeli ağabeyleri de buna saygı duyuyor. Bizim bununla imtihan olmamız gerekiyor. Devre arası transferlerde her kulüp oyuncu da gönderir, oyuncu da alır. Gerekli durumlarda gerekli hamleler yapılır. 'Ünal hoca şunu istedi' gibi şeyler doğru değil. Buradan gidecek olan her para ülkemizin parası. Bu camia emin ellerde. Gücümüz yettiği müddetçe harman yapmaya devam edeceğiz. Ayaklarımız yere basacak. Her maçımız final. Çok ağır antrenmanlardan geçiriyoruz oyuncularımızı. İnsanların ayakları yere bassın. Bizleri farklı noktaların içine çekmesinler, sonra hayal kırıklığı büyük olur.
 

Yorumlar (0)