Unai Emery'den "Mesut ve Sead" açıklaması!

Arsenal Teknik Direktörü Emery, "Terk amacım, Mesut Özil ve Sead Kolasinac'ı mental açıdan yüzde 100 hale getirerek maçlara hazırlamak. Onların sadece futbola odaklanmasına yardımcı olmak istiyorum" dedi.

SPOR 15.08.2019, 21:48
Unai Emery'den "Mesut ve Sead" açıklaması!

Bir süre önce bıçaksaldırıya uğrayan İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de forma giyen Mesut Özil ile Sead Kolasinac, hazır olmaları hâlinde 17 Ağustos Cumartesi günü takımlarının Burnley ile yapacağı maçta forma giyecek.

Arsenal'in İspanyol teknik direktörü Unai Emery, basın toplantısı düzenledi. Arsenal'in İspanyol teknik direktörü Unai Emery, bıçaklı saldırıya uğramaları sebebiyle geçen haftaki lig maçının kadrosuna alınmayan Mesut Özil ile Sead Kolasinac'ın hafta içinde antrenmanlara başladığını söyledi. Mesut Özil ve Sead Kolasinac, güvenlik nedeniyle maça çıkarılmamıştı.

Arsenal'in İspanyol teknik direktörü Unai Emery, Mesut Özil ve Sead Kolasinac'ın maçlara çıkabilecek fiziksel düzeye geldiğini belirterek, "Terk amacım, Mesut Özil ve Sead Kolasinac'ı mental açıdan yüzde 100 hale getirerek maçlara hazırlamak. Onların sadece futbola odaklanmasına yardımcı olmak istiyorum." şeklinde konuştu.

Arsenal teknik direktörü Unai Emery, cumartesi günü Burnley ile yapacakları lig maçının kadrosuna, Mesut Özil ve Sead Kolasinac'ın antrenmanlardaki performanslarına göre girebileceğini de kaydetti.

Ne olmuştu?

İngiltere'nin başkenti Londra'da 25 Temmuz'da motosikletli iki saldırgan tarafından aracındayken bıçaklı saldırı girişimiyle karşı karşıya kalan Arsenalli oyuncular Mesut Özil ve Sead Kolasinac, takımlarının deplasmanda Newcastle United'ı 1-0 yendiği geçen haftaki lig maçının kadrosuna polisin "güvenlik" gerekçesiyle alınmamıştı. Arsenalli futbolcular Mesut Özil ve Sead Kolasinac'a saldırı düzenlendiğinde araçta iki futbolcunun da eşleri bulunuyordu.

Olayın ardından bıçaklı saldırıya karıştığı tespit edilen Ferhat Ercan ve Salaman Ekinci adlı iki kişi, hafta içinde yakalanarak gözaltına alınmıştı. Sanıklar Ferhat Ercan ve Salaman Ekinci, toplum düzenini bozmak ve motorlu araç çalmaya teşebbüs etmek gerekçesiyle 6 Eylül'de hakim karşısına çıkacak.

Yorumlar (0)