Ufuk Sarıca: Semt bizim semtimiz

Basketbol Süper Ligi'nde 5. hafta sonrasında yenilgi yaşamayan tek takım olan Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca, yarışmacı bir takım kurduklarını belirtti. Ufuk Sarıca, yaptığı yazılı açıklamada, sezona "müthiş bir başlangıç" yaptıklarını, bu yüzden oldukça mutlu olduklarını açıkladı.

SPOR 28.10.2019, 11:52
Ufuk Sarıca: Semt bizim semtimiz

Ufuk Sarıca, ligdeki yenilmezlik serileri hakkında yazılı bir takım açıklamalar yaptı. Karşıyaka ailesinin içinde bulunduğu için oldukça gurur duyduğunun altını çizen Sarıca, şu açıklamalarda bulundu:

"Yeni bir başlangıç, yeni bir temel attık"

"Her geçen gün daha kalabalık olacağımıza, inananların daha fazla olacağına eminim. Semt bizim semtimiz. Burada her zaman Karşıyaka taraftarıyla dolu tribünler önünde çok daha güçlüyüz. Yarışmacı bir takım kurduk. Yeni bir başlangıç, yeni bir temel attık. Bu temelin sağlam olmasını istiyoruz. Tabii ki sürdürülebilir başarı en önemli şey. Bunun için sezonun geri kalanında elimizden gelenin en iyisini yapacağız."

Pınar Holding'e, Kulüp Başkanı Turgay Büyükkarcı ve tüm destekçilere teşekkürlerini ileten Sarıca, "Karşıyaka'da basketbol her zaman üst seviyede olacaktır. Sonuna kadar, son topa kadar savaşacak bir takım olacaktır. Bunun örneğini daha önce görmüştük. Bunun sözünü ben tekrar vermek istiyorum." ifadelerine yer verdi.
 

Yorumlar (0)