Ufuk Sarıca kaldığı yerden devam ediyor!

Basketbol Süper Ligi’nde antrenör Ufuk Sarıca’yı 3 yıl aradan sonra takımın başına geçirdikten sonra mağlubiyet yüzü görmeyen Pınar Karşıyaka, zirvede başladığı sezonda liderlik koltuğunu kimseye bırakmıyor.

SPOR 14.10.2019, 14:43
Ufuk Sarıca kaldığı yerden devam ediyor!

Ligin ilk haftasında Teksüt Bandırma Basketbol’u deplasmanda 32 sayı farkla yenerek zirveye kurulan Kaf-Kaf, 3 haftadır liderliğin sahibi oldu.

Ligde ilk karşılaşmada Arel Üniversitesi Büyükçekmece engelini rahat geçen Karşıyaka, dün de deplasmanda sezona 2’de 2’yle iyi başlayan Frutti Extra Bursaspor’u 85-77 yenilgiye uğrattı.

Süper Lig’de Fenerbahçe Beko’yla birlikte 3’te 3 başarı gösteren tek takım olan, lig ve Avrupa’da çıktığı 5 maçı da kazanan Karşıyaka, 19 Ekim Cumartesi günü Sigortam.net İTÜ BB’yi konuk ederek liderliğini korumaya devam edecek.

ufuk sarıca ile ilgili görsel sonucu

Ligde şampiyonluk, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası sevinci yaşayıp, görevden ayrıldıktan sonra 3 yıl Play-Off yaşayamayan Karşıyaka’yı döner dönmez zirveye taşıyan Ufuk Sarıca, Bursa’da değerli ve anlamlı bir galibiyet elde ettiklerini belirtti.

Özellikle yeni takımlar için Bursa deplasmanlarını kazanmanın zor olacağını belirten Sarıca, "Oyuncularım karakter koydular. Yepyeni bir takım olduğumuzu belirtmek istiyorum. Sonuçta 3 haftada 2 önemli deplasman galibiyetiyle yola devam ediyoruz. Bizim için ileride çok değerli olabilecek bir galibiyet aldık. Şimdi, hafta sonu kendi taraftarımız önünde oynayacağımız karşılaşmayı yeniden heyecanla bekliyoruz" dedi.
 

Yorumlar (0)