UEFA'da Fenerbahçe prestij, Galatasaray liderlik maçında! İşte muhtemel 11'ler...

UEFA Avrupa Ligi'nde D Grubu’nda yer alan temsilcimiz Fenerbahçe, grubu üçüncü sırada tamamlamayı garantilemişti. Bugün bir anlamda formalite maçına çıkacak olan Fenerbahçe, kendi evinde E. Frankfurt'u ağırlayacak. UEFA Avrupa Ligi'nde birincilik için mücadele edecek olan diğer temsilcimiz Galatasaray ise bugün deplasmanda Lazio'ya konuk oluyor. Lazio’dan puan alması durumunda Galatasaray, doğrudan son 16 turuna çıkacak. İşte temsilcilerimizin muhtemel 11'leri...

SPOR 09.12.2021, 10:28
UEFA'da Fenerbahçe prestij, Galatasaray liderlik maçında! İşte muhtemel 11'ler...

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, grubun 6. ve son maçında Almanya temsilcisi Frankfurt'u ağırlayacak. 

5 puanla 3. sırada

Grupta 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik alan Fenerbahçe, 5 puanla 3’üncü sırada bulunuyor. D Grubu'nu 3’üncü tamamlamayı garantileyen Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off aşamasında yoluna devam edecek.

Teknik Direktör Pereira'nın, bugün oynanacak Frankfurt maçında fazla forma şansı alamayan oyunculara şans vereceği belirtiliyor. Takımdan ayrı bir şekilde sürdüren Mert Hakan, Altay ve Valencia bu maçta forma giyemeyecek. Öte yandan UEFA'ya verilen listede ismi bulunmayan Serdar Dursun, Burak Kapacak ve Crespo da ayrıca takım kadrosunda olamayacak. 

Fenerbahçe ile E. Frankfurt arasında oynanan grubun ilk maçında karşılaşma 1-1 tamamlanmıştı. Fenerbahçe - E. Frankfurt maçı, bu akşam 20.45’te başlayacak ve maçı, Srdjan Jovanovic yönetecek.

Muhtemel 11

Fenerbahçe: Berke Özer, Tisserand,  Kim Min Jae, Szalai, Mesut Özil, Rossi, Ferdi, Gustavo, Pelkas, Osayi Samuel, Berisha

Eintracht Frankfurt: Trapp, Hasebe, N'Dicka, Tuta, Jakic, Kostic, Sow, Kamada, Lindstrom, Chandler, Borre

Galatasaray liderlik için sahaya çıkıyor

Gruptaki 5 maçta 3 galibiyet ve iki beraberlik alan Galatasaray, 11 puanla namağlup lider durumda yer alıyor. Rakip Lazio ise 2’inci sırada ve 8 puana sahip. Galatasaray ile Lazio arasında İstanbul'daki ilk maçtan Galatasaray, 1-0 galip ayrılmıştı. Galatasaray, bugün karşılaşmadan puan alması halinde grubu 1’inci tamamlayacak ve son 16 turuna doğrudan çıkacak. Rakibine mağlup olması halinde ise Galatasray, grubu 2’inci olarak tamamlayacak. UEFA statüsü gereği, ilk sırada gruptan çıkacak olan takım, şubat ayında maç yapmayacak ve son 16 turunda mücadele edecek. Grubu 2’inci bitiren takım, Şampiyonlar Ligi'nde grubunu 3. tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi’ne gelen bir takımla eşleşecek.

Cicaldau kadroda yok

Galatasaray’da, PCR testi pozitif çıkan Cicaldau, bugünkü Lazio mücadelesinde yer alamayacak. Sakatlıkları süren Arda Turan ve Sacha Boey da maçın kadrosunda olmayacak. UEFA'ya verilen kadroda olmayan Fatih Öztürk, Assunçao, Aytaç ve Oğulcan da Lazio karşılaşmasında görev alamayacak. 

Bu akşam saat 23.00’te başlayacak olan Lazio - Galatasaray maçını Carlos Grande yönetecek.

Muhtemel 11

Lazio: Strakosha, Hysaj, L. Felipe, Acerbi, Savić, Marusic, Cataldi, Pedro, Basic, Zaccagni, Immobile,

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Marcao, Nelsson, Aanholt, Berkan, Taylan, Morutan, Kerem Aktürkoğlu, Feghouli, Halil Dervişoğlu

Yorumlar (0)