UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz, ikinci maçlarına çıkıyor!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Trabzonspor ile Fenerbahçe, bu akşam gruplarındaki ikinci maçlarına çıkacak. İlk maçından mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor, sahasında Sırbistan ekibi Kızılyıldız'ı ağırlayacak. Grubun ilk mücadelesinde Dinamo Kiev'i 2-1 yenen Fenerbahçe ise Fransa temsilcisi Rennes ile deplasmanda karşılaşacak. İşte detaylar...

SPOR 15.09.2022, 09:54 16.09.2022, 11:42 Hakan Öksüz
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz, ikinci maçlarına çıkıyor!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz olan Trabzonspor ve Fenerbahçe, bu akşam gruplarındaki ikinci maçlarına çıkacak. Önceki hafta UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında deplasmanda Fereneçvaroş'a 3-2 yenilen bordo mavililer, grubun ikinci açında bu akşam Sırbistan ekibi Kızılyıldız'ı ağırlayacak. 

Trabzonspor-Kızılyıldız maçının saati

Ligde bu hafta Adana Demirspor'a da 3-2'lik skorla mağlup olan Abdullah Avcı'nın öğrencileri, grubun ikinci maçını kazanarak taraftarlarını sevindirmek istiyor. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde saat 19.45'te başlayacak zorlu mücadelede Alman hakem Sascha Stegemann düdük çalacak. Kritik mücadele, Exxen platformu üzerinden izlenebilecek.

Yusuf Yazıcı ve Djaniny'nin durumu maç saatinde netleşecek

Geçen sezonun şampiyon kadrosunu koruyamayan Trabzonspor, yeni bir takım oluşturdu. Teknik direktör Abdullah Avcı önderliğinde Spor Toto Süper Lig'e iki galibiyetle başlayan bordo mavililer, son dört haftada iki yenilgi aldı. Abdullah Avcı'nın, bu akşam oynanacak Kızılyıldız maçına nasıl bir kadroyla çıkacağı merak ediliyor. Hafif sakatlıkları bulunan Yusuf Yazıcı ile Djaniny'nin durumlarını maç saatinde belli olması bekleniyor.

Fenerbahçe, ikide iki yapmak istiyor!

UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nda mücadele eden bir diğer temsilcimiz olan Fenerbahçe ise grubun ikinci maçında Rennes ile deplasmanda karşılaşacak. Grubun ilk maçında sahasında Dinamo Kiev'i 2-1 mağlup eden sarı lacivertliler, Fransız ekibini de yenerek ikide iki yapmak istiyor.

Rennes-Fenerbahçe maçının saati

Roazhon Park'ta oynanacak Rennes-Fenerbahçe maçı, bu akşam saat 22.00'de başlayacak. Kritik mücadelede Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov düdük çalacak. Karşılaşma, Exxen platformu üzerinden izlenebilecek. Grubun ilk maçları sonunda her iki takımın da 3 puanı bulunuyor. Fenerbahçe'de UEFA listesine alınmayan Lemos, Novak, Bruma, Nazım Sangare ve Serdar Dursun bu maçta görev almayacak.

Yorumlar (0)