Tuzlaspor 0-4 Galatasaray

Ziraat Türkiye Kupası’nın 5. Tur maçında Tuzlaspor Galatasaray’ı konuk etti. İlk maçı kendi evinde 2-0 kaybeden Galatasaray deplasmanda rakibini 4-0’lık skorla geçip yeni turun sahibi oldu.

SPOR 18.12.2019, 01:37
Tuzlaspor 0-4 Galatasaray

İlk maçta rotasyon ağırlıklı kadroyla Tuzlaspor’un karşısına çıkan Galatasaray, bu sefer as kadrosuyla rakip karşısına çıktı. Muslera, Mariano, Donk, Ahmet Çalık, Nagatomo, Selçuk, Belhanda, Taylan, Ömer Bayram, Feghouli ve Falcao’nun ilk 11’de yer aldığı maçta Galatasaray rakibi Tuzlaspor karşısında 4-0’lık skorla galip geldi.

İlk yarıda rakip yarı sahasından çıkmayan Galatasaray, 10. dakikada Yuto Nagatomo’nun golüyle 1-0 öne geçti. 16. dakikada Radamel Falcao ile skoru 2-0’a taşıdı ve 45+1. dakikada Sofiane Feghouli’nin kaydettiği gol ile skoru 3-0’a taşıyarak avantajı eline geçirdi.

İlk yarıyı 3-0 önde kapatan Galatasaray, ikinci yarıda daha düşük bir performans sürdürdü. Uzun süre ciddi gol pozisyonu olmayan ikinci yarıda da hakemden önceki son noktayı Faslı futbolcu Belhanda koydu. Belhanda’nın 90+2. dakikada dalgalandırdığı Tuzlaspor filesi maçın skorunu tayin etti.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16'da

İlk maçta 2-0 mağlup olan Galatasaray, rövanşta Tuzlasporu 4-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası’nda son 16 turuna yükseldi.

Yorumlar (0)