'Türkiye Millî Takımı'nda oynamak istiyorum'

Daha önce hazırlık maçlarında forma giydiği için Avusturya Millî Takımı'nda oynama şansı bulunan Mert Müldür için Franco Foda harekete geçti.

SPOR 11.11.2019, 12:59
'Türkiye Millî Takımı'nda oynamak istiyorum'

Yaz transfer döneminde üç büyüklerin peşinden koştuğu, fakat 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Sassuolo'ya transferi gerçekleşen Mert Müldür için Franco Foda'nın devreye girdiği, tecrübeli teknik direktörün, yetenekli stopere Avusturya Millî Takım forması giydirmek için girişimlere başladığı ifade edildi.

mert müldür ile ilgili görsel sonucu

Rapid Wien alt yapısından, A Takıma kadar yükselişe geçen, geçen sezon BundesLiga ve UEFA Avrupa Ligi'nde 39 karşılaşmada forma giyen Mert Müldür, başarılı performansıyla İtalyan takımı Sassuolo'ya imza atarken, genç yıldızın Serie A'da da 6 maçta görev alması Franco Foda'yı harekete geçirdi.

Daha önce 2 kez Türkiye Millî Takımı'na seçilen, fakat hazırlık maçlarında forma giydiği için hala Avusturya Milli Takım'ında oynama şansı devam eden Mert Müldür'ü sık sık arayan Foda'nın oyuncuyla birebir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıkarken, Mert'in durumu Şenol Güneş'e ilettiği meydana çıktı.

mert müldür ile ilgili görsel sonucu

'Türkiye Millî Takımı'nda oynamak istiyorum' diyen Mert Müldür'ün Şenol Güneş'in atacağı adım merakla beklediği belirtilirken, tercih edilmemesi halinde genç futbolcunun kariyerine Avusturya Millî Takımı'nda devam edeceği bilgisi aktarıldı.
 

Yorumlar (0)