Türkiye maçında Andorra kaptanı dünya rekoru kıracak!

22,5 yıldır Andorra millî takım formasını giyen 39 yaşındaki Ildefons Lima, Türkiye maçıyla dünyada bir milli takımda en uzun süre oynayan futbolcu rekorunu kıracak.

SPOR 17.11.2019, 10:32 12.01.2020, 17:50
Türkiye maçında Andorra kaptanı dünya rekoru kıracak!

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu son karşılamasında bugün Türkiye ile karşılaşacak olan Andorra Millî Takımı'nın kaptanı Ildefons Lima, rekor için sahada forma giyecek. 22,5 yıldır Andorra Millî takımında oynayan Lima, Türkiye maçıyla dünyada bir millî takımda en uzun süre oynayan futbolcu rekorunun sahibi olacak.

Andorra Millî Takımı'nın teknik direktörü Jesus Alvarez ile beraber maçın oynanacağı Ulusal Stadı'nda gerçekleşen basın toplantısında konuşan Ildefons Lima, "Son maçımızı en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Nasıl bir takım olduğumuzu biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

"Büyük gurur duyuyorum"

22,5 yıldır Andorra Millî Takımı'nda görev alan 39 yaşındaki yıldız futbolcu, Türkiye maçıyla dünyada bir millî takımda en uzun süre forma giyen oyuncu rekorunu kıracak olmasından dolayı da oldukça mutlu olduğunu dile getirdi.

Yorumlar (0)