Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu

Sivasspor, Türkiye Kupası yarı finalinde 2-1'lik skorla galip geldiği ilk maçın rövanşında Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı ve finale adını yazdırdı.

SPOR 11.05.2022, 22:45
Türkiye Kupası'nda finalin adı belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk müsabakasında Aytemiz Alanyaspor’u 2-1 mağlup eden Demir Grup Sivasspor, rövanş karşılaşmasında rakibini kendi evinde konuk etti. Düşük tempoda geçen maçta son dakikalar adeta nefes kesti ve ev sahibi ekip 1-1’lik neticenin akabinde Akdeniz ekibine karşı toplamda 3-2’lik skorla üstünlük sağlayarak finale adını yazdırdı.

Goller son art arda geldi

İlk devresi golsüz beraberlikle tamamlanan ve durgun bir tempoda geçen mücadelede sessizliği Diedhiou bozdu. Mücadelenin 71'inci dakikasında Eduardo’nun yerine oyuna dahil olan Diedhiou, yedi dakika sonra attığı kafa golüyle konuk ekibi öne geçirdi. Fakat yalnızca üç dakika sonra ev sahibi ekibin kaptanı Hakan Arslan skora dengeyi getirdi ve maçın skorunu tayin etti: 1-1

Final maçı 26 Mayıs'ta

Türkiye Kupası’nda finale adını yazdıran Sivasspor, Yukatel Kayserispor ile 26 Mayıs tarihinde kozlarını paylaşacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelenin galibi Türkiye Kupası'nı müzesine götürecek ve önümüzdeki sezon Avrupa Ligi’nde ülkemizi temsil edecek. 













Yorumlar (0)