Türkiye-Galler karşılaşmasının hakemi belli oldu

A Milli Futbol Takımımız 16 Haziran Çarşamba saat 19.00’da Bakü’de Galler ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesinde iki takım teknik direktörler yönetiminde antrenmanları gerçekleştiriyor. Maçı yönetecek hakem de belli oldu.

SPOR 14.06.2021, 16:04 15.06.2021, 11:58
Türkiye-Galler karşılaşmasının hakemi belli oldu

A Milli Futbol Takımımız Euro 2020 A Grubu karşılaşması ikinci maçında Galler ile Bakü’de oynayacağı karşılaşmayı yönetecek olan hakem belli oldu.

Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Artur Dias yönetecek

Karşılaşma 16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 19.00’da başlayacak ve karşılaşmayı Portekizli hakem Artur Dias yönetecek.

Artur Dias’ın yardımcıları ise Paulo Soares ve Rui Tavares olacak. 4. hakem olarak ise görev alacak hakem Polonyalı Bartozs Frankowski olacak. Video Yardımcı Hakem ise tekrar Portekiz’den Joao Pinheiro olacak.

A Milli Takımımızdan hazırlıklara tam gaz devam

A Millilerimiz 16 Haziran Çarşamba günkü karşılaşma öncesi Azerbaycan Bakü’de Şenol Güneş yönetiminde antrenmanına devam ediyor.

Galler hazırlıklarını sürdürdü

Azerbaycan Bakü’de oynanacak karşılaşma öncesi Galler milli takımı da teknik direktör Robert John Page yönetiminde idmanını sürdürdü. Takım oyuncuları antrenmanda hazır bulundu.

Yorumlar (0)