Türk futbolunun acı günü: Üzerine kale direği devrilen minik Yiğit, hayatını kaybetti

Çaykur Rizespor altyapı tesislerinde yapılması planlanan antrenman öncesi, arkadaşının asıldığı kale direğinin üzerine devrilmesiyle ağır yaralanan ve daha sonra 3 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 9 yaşındaki futbolcu Yiğit Demirel, yaşamını yitirdi. Hastane önünde bekleyen ailesi, taziyeleri kabul etti. Demirel için TFF ve Çaykur Rizespor mesaj yayınladı.

SPOR 10.12.2022, 17:43 12.12.2022, 09:37
Türk futbolunun acı günü: Üzerine kale direği devrilen minik Yiğit, hayatını kaybetti

Üzerine kale direği devrilen Çaykur Rizespor'un altyapı oyuncusu Yiğit Demirel, arkadaşının asıldığı kale direğinin, üzerine devrilmesi sonucunda ağır yaralandı.

Minik Yiğit hayatını kaybetti

3 gündür tedavisi devam eden Yiğit Demirel'den acı haber geldi. Küçük futbolcunun ölümünün ardından hastane önünde bekleyen ailesi, taziyeleri kabul etti.

Çaykur Rizespor Kulübü ve TFF de taziye mesajı yayımladı. Kulüpten gelen yazılı açıklamada, "Minik yavrumuz, altyapı futbolcumuz Yiğit Demirel'in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yiğit'imize Allah'tan rahmet, ailesi başta olmak üzere sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz" sözlerine yer verildi.

TFF'den gelen açıklamada, "Çaykur Rizespor Kulübü'nün altyapısında forma giyen minik oyuncumuz Yiğit Demirel'in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Yiğit'i, isterdik ki Milli Takım formasıyla nice başarılara imza atarken görelim. Genç yaşında futbola gönül veren, büyük bir heyecanla ve azimle oynayan Yiğit'imize Allah'tan rahmet, ailesi başta olmak üzere Çaykur Rizespor ve bütün futbol camiasına başsağlığı dileriz. Yiğit Demirel kalbimizde yaşayacak" sözleri kullanıldı. 

Yeşil-mavili takımın 9 yaşındaki altyapı oyuncusu Demirel, 7 Aralık'ta Mehmet Cengiz Tesisleri Altyapı Futbol Sahası'nda antrenman öncesinde kale direğin devrilmesi neticesinde yaralanmış ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmüştü.

Yorumlar (0)