Tuchel isyan etti: Hakem kahkaha atıyordu!

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda 3-2 kazanmalarına rağmen Real Madrid'e elenen Chelsea'nin teknik direktörü Thomas Tuchel, maçın ardından Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ile hakemin gülüşerek sohbet etmesinin yanlış olduğunu söyledi. Tuchel, "Hakem kahkaha atıyordu." diyerek isyan etti.

SPOR 13.04.2022, 20:28 14.04.2022, 11:59 Hakan Öksüz
Tuchel isyan etti: Hakem kahkaha atıyordu!

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final eşleşmelerinin rövanş maçında dün akşam Real Madrid, sahasında Chelsea'yi ağırladı. İlk maçta alınan 3-1'lik mağlubiyet sonrası Chelse'ye tur için 3 gol gerekiyordu. 

İngiliz ekibi maçta bir ara 3-0 öne geçmesine rağmen Albiol'ün golüne engel olamadı. 3-1 sona eren 90 dakika sonunda maç uzatmaya gitti. Benzema ile farkı bire indiren Real Madrid, 3-2 yenilmesine rağmen yarı finale çıkan taraf oldu.

"Carlo ile gülüşerek sohbet ediyorlardı"

Maçın ardından karşılaştığı manzara karşısında sinirlenen Chelsea Teknik Direktörü Thomas Tuchel, maçın hakemi Szymon Marciniak'a sitem etti. Tuchel, karşılaşma sonrası Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ile hakemin gülüşerek sohbet ettiğini söyledi.

"O samimiyetin yeri orası değildi"

Hakem ile Ancelotti arasındaki bu samiiyetten rahatsız olduğunu dile getiren Tuchel, "Meslektaşım Carlo Ancelotti çok centilmen ve iyi bir insan. Ancak elendiğimiz maçın ardından hakemin onunla konuşurken kahkaha atması beni rahatsız etti. 120 dakika süren zorlu bir mücadelenin sonunda bu tabloyla karşılaşmak iyi değil. O samimiyetin yeri, orası değildi." dedi.

"İki hata yaptık ve turu kaybettik"

Öte yandan verdikleri mücadele için oyuncularını kutladığını dile getiren Tuchel, harika bir performans sergilediklerini söyledi. Maçta 4 gol attıklarını ancak diğer fırsatlardan yararlanamadıklarını belirten Tuchel, "Real Madrid'e karşı sadece iki hata yaptık ve turu kaybettik." diye konuştu.

Yorumlar (0)