'Dört büyükler'in başkanları canlı yayında buluşacak mı?

Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başkanlarını açık oturuma davet etti.

SPOR 20.02.2020, 16:17 20.02.2020, 16:30
'Dört büyükler'in başkanları canlı yayında buluşacak mı?

Çarşamba günü saat 11’de yapılmasını planlanan oturumunun moderatörlüğünü Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir'in üstleneceği kaydedildi.

Ali Koç, "Biz hazırız" demişti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, düzenlediği basın toplantısında "Medyanın çoğunun burada olduğunu görüyorum. Dört kulüp başkanını aynı anda toplamak zor olabilir. Ben topu size atayım. Formatı siz belirleyin ve bize gelin. Biz hazırız" demişti.

Mustafa Cengiz: "Madem teklif var zevkle gelirim"

Buluşmadan stada gelirken haberi olduğunu söyleyen Galatasaray Başkan Mustafa Cengiz, "Ben bunu az önce yolda öğrendim. Şimdi biz iki televizyon grubundan telefon aldım. Ben katılırım. Madem teklif var zevkle gelirim. Ama karşıya saygı gerek. Benim ya da diğer başkanlar o saatte uygun mu? Alternatif saat vermek lazım. Kim yaptı bilmiyorum. Saati ve günü uygunsa, diğer başkanlar için de uygunsa. O kurumda mı olur onu bilemem. Dört kulüp bir araya geliyoruz. Sayın valimiz telefon etti, Dört Büyük kulüp ve TFF valilikte görüşeceğiz." dedi.

Trabzonspor: "Diğer kulüplerin dışarıda bırakılacağı organizasyona katılmayız"

Trabzonspor Kulübü de konuyla ilgili resmi sitesinden yaptığı açıklamada, "Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin internet sitesinde dört kulüp başkanının canlı yayında bir araya geleceğine dair bir açıklama yayınlanmıştır. Bahse konu organizasyonla ilgili tarafımıza herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştır. Futbolun sorunlarının tartışılacağı adresin Kulüpler Birliği olduğunu belirtirken, diğer kulüplerimizin dışarıda bırakılacağı herhangi bir organizasyonun içerisinde yer almayacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)