Trezeguet sahneye çıktı, Trabzon fişi 60'da çekti!

Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasının açılış maçında Hangi Kredi Ümraniyespor ile karşılaşan Trabzonspor, 60'ıncı dakikada Trezeguet'nin attığı golle rakibini 1-0 yenerek moral depoladı. Ev sahibi Hangi Kredi Ümraniyespor ise ligdeki 5'inci maçında 4'üncü yenilgisini aldı.

SPOR 02.09.2022, 23:06 Hakan Öksüz
Trezeguet sahneye çıktı, Trabzon fişi 60'da çekti!

Yeni transferleriyle son günlere damga vuran Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 5'inci haftasının açılış maçında Hangi Kredi Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaştı. Mücadeleye hızlı ataklarla başlayan bordo mavililer, rakip kaleye yüklense de ilk yarıda aradığı golü bulamadı.

Trezeguet ilk golünü attı

Yeni transferlerden Gbamin ve Umut Bozok'un da forma şansı bulduğu maçtaki tel gol, 60'ıncı dakikada geldi. Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas'ın kaleciden dönen sert şutunu tamamlayan Trezeguet, Trabzonspor'u 1-0 öne geçirdi. 27 yaşındaki Mısırlı oyuncu, bordo mavili formayla ilk golünü atmış oldu.

Ümraniyespor ligin dibine demirledi

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı Hangi Kredi Ümraniyespor'u 1-0 mağlup etti. Tek golle işi bitiren bordo mavililer, sezonun 5'inci haftasında puanını 10'a yükseltti. Ev sahibi ekip ise 1 puanda kaldı. 

Bordo mavililer, ligin 6'ncı haftasında 11 Eylül Pazar günü Adana Demirspor deplasmanına gidecek. Ligdeki ilk 5 maçında 4 yenilgi ve 1 beraberlik alan Hangi Kredi Ümraniyespor ise Gaziantep FK ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Yorumlar (0)