Transferde böylesi görülmedi!

Rafidine Abdullah, daha önce eşi benzeri görülmemiş transfere imzasını attı. Komorlarlı oyuncunun transferini iki kulüp 15'er dakika arayla duyurdu.

SPOR 10.01.2020, 11:06
Transferde böylesi görülmedi!

Beveren ile olan sözleşmesi sona ermesinin ardından serbest kalan ve kendisine takım arayan Rafidine Abdullah, bu konuda diğer futbolculara göre iki kat daha başarılı oldu. Öyle ki, Rafidine Abdullah’ın transferini iki takım birden açıkladı. Bu zamana kadar eşine rastlanmamış bu olay kafalarda soru işareti oluşturdu.

Rafidine Abdullah’ın transferini ilk olarak İsviçre ekibi Lausanne duyurdu. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu ile kulüp yetkilisinin el sıkışırken çekilmiş bir fotoğrafını kullanan Lausanne “FC Stade Lausanne-Ouchy, Rafidine Abdullah transferini tamamladı. 2021 yılına kadar takımımıza hizmet edecek. Hoşgeldin Rafidine” şeklinde paylaştı. Bundan 15 dakika sonra transfere Hercules dahil oldu.

İspanyol temsilsisi de sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Rafidine Abdullah’ın transferini bitirdiğini açıkladı. Hercules antrenman forması ile çekilen bir fotoğrafın yer aldığı paylaşımda “Orta saha oyuncusu Rafidine Abdullah, Hercules ile antrenmanlara çıktı. Kulüp, futbolcunun haklarını elinde bulunduruyor” ifadeleri yer aldı.

İki takımın birden kısa süre içinde aynı oyuncuyu transfer ettiklerini açıklamasının ardından Rafidine Abdullah, günün en çok konuşulanları arasında yer aldı.

Yorumlar (0)