Transfer sezonu başladı! Takımların hedefinde kimler var?

Transfer sezonu bugün itibarıyla başladı. Peki, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer gündeminde hangi futbolcular var?

SPOR 01.07.2020, 10:11
Transfer sezonu başladı! Takımların hedefinde kimler var?

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) sebebiyle ertelenen Süper Lig'de bir yandan maçlar oynanmaya devam ederken, diğer yandan gelecek sezon için transfer çalışmaları başladı. 

Peki, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer gündeminde hangi futbolcular var?

Galatasaray'da durum ne?

Galatasaray'ın transfer konusunda nasıl bir rota izleyeceği merakla bekleniyor. 

Rizespor maçında talihsiz bir şekilde sakatlanan kaleci Fernando Muslera'nın, sahalara en az 6 ay boyunca çıkmayacağı öngörülüyor. 

File bekçisine ihtiyacı olan sarı-kırmızılıların Okan Kocuk'la mı yoksa başka bir kaleciyle yoluna devam edeceği henüz bilinmiyor. 

Sporting'de forma giyme fırsatının fazla olmadığı belirtilen Renan Riberio ve Atletico Madrid ile sözleşmesi bu sezon sona erecek olan Antonio Adan, Galatasaray'ın hedefleri arasında yer alıyor.  

Öte yandan, orta saha ve defan bölgesini kuvvetlendirmeyi hedefleyen Galatasaray 'ın bu bölgelere de takviye yapacağı tahmin ediliyor.

Fenerbahçe'de durum ne?

Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız kazandırdı.

Sarı-lacivertliler öncelikle kendisine yeni bir teknik direktör bulmak zorunda.

Teknik direktörlük görevi için Nenad Bjelica veya Erol Bulut isimleri konuşuldu. 

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ile prensip anlaşmasına vardı. Sarı-lacivertlilerin Caner Erkin ve Gökhan Gönül ile beraber Vedat Muriç'i sezon bitiminde satacağı ve İrfan Can Kahveci ile Edin Visca'yı satın alacağı söyleniyor. 

Beşiktaş'ta durum ne?

Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın teknik direktörlüğe getirilmesiyle önemli bir çıkış yakaladı. Siyah-beyazlılar forvet bölgesine yeni transferler yapmak isterken, kaleci arayışına da girdi. 

Beşiktaş, Franco Armani ile Stanislav Kritsyuk'u hedef olarak belirledi. İki kaleciyi de kadrosuna dâhil etmek isteyen siyah-beyazlılar, Franco Armani'yi ikinci kaleci olarak istiyor.

Forvet bölgesi için de Keinan Davis düşünülüyor. Keinan Davis'in Aston Villa ile sözleşmesi bu sezon sona eriyor ancak takımının kendisine yeni bir sözleşme teklifinde bulunacağı öngörülüyor. 

Trabzonspor'da durum ne?

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'nde yer almayı amaçlıyor. Bordo-mavililer, bu nedenle kadrosunu güçlendirmek istiyor. 

Trabzonspor, ilk olarak orta saha bölgesine takviye gerçekleştirmeyi hedefliyor. Bordo-mavililer, bu nedenle transfer listesine Guelor Kanga'yı dâhil etti. Guelor Kanga'nın Sparta Prag ile sözleşmesi bitiyor. 

Bordo-mavililerin diğer adayı ise Domagoj Antolic. Futbolcu, Trabzonspor kadrosuna girmeye olumlu bakıyor.

Yorumlar (0)