Trabzonspor'un, Fenerbahçe planı!

Süper Lig’de üstün bir mücadele sergileyen Trabzonspor , Fenerbahçe karşılaşmasına yarışı kazanmayı hedefliyor. Abdullah Avcı yönetimindeki takım, şampiyonluk iddiasını gerçeğe dönüştürmek istiyor.

SPOR 24.02.2021, 13:34 24.02.2021, 13:48
Trabzonspor'un, Fenerbahçe planı!

Ligin zirvesine tırmanmayı amaçlayan Abdullah Avcı direktörlüğündeki Trabzonspor, Fenerbahçe maçı karşısında galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Şampiyonluk zirvesinde adını ortaya koyan Trabzonspor, Süper Lig'in ilk 8 haftasında tarihinin en kötü günlerini yaşamıştı. Ancak takımın başına Abdullah Avcı’nın gelmesiyle beraber, büyük bir ivme yakalanmıştı. Tarihinde başarılı bir çıkış yakalayan Trabzonspor, Süper Lig'in 27. haftasında ise yeni maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Abdullah Avcı, takımı titizlikle çalıştırıyor

Son 3 maçtır hiç kaybetmeyen Trabzonspor, yakaladığı seriyi sürdürmek için sahada mücadele verecek. sarı-lacivertli takımın analizlerini ortaya koyan başarılı teknik adam Avcı, yeni bir strateji belirleyerek takıma bazı yüklemeler yapıyor. Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını mevcut kadrosuyla sürdüren bordo-mavililer, sarı-lacivertli takımın oyun opsiyonları üzerinde titiz bir çalışma gerçekleştiriyor. Avcı, takımda sağlık sorunları yaşayan oyuncularının da durumuna bakacak ve maçtan bir gün önce yapılacak olan taktik antrenmanında oyun opsiyonlarına takımım maçtaki dizilimi için son kararı verecek.

Oyun planına sadık şekilde, sabırlı bir oyun sürdürülecek

10 maçlık yenilmezlik serisiyle ligde önemli bir başarıya imza atan Trabzonspor, maçta oyun planına sadık kalarak sabırlı oyununu sürdürme amacında. Teknik ekipte yer alan antrenörler, oyuncularla bir araya gelerek görev yerlerinde neler yapmaları gerektiğini konusunda çalışmalar yaptı.  Abdullah Avcı, maç öncesi takım oyuncularının moral ve motivasyonlarını yüksek tutmaya çalışıyor.

Yorumlar (0)