Trabzonspor’dan esprili Visca videosu

Trabzonspor, Medipol Başakşehir'den renklerine bağladığı Edin Visca transferini Cem Yılmaz'ın gösterisine göndermede bulunarak açıkladı. Cem Yılmaz da bahse konu paylaşıma kayıtsız kalmadı.

SPOR 07.01.2022, 00:36 07.01.2022, 17:39
Trabzonspor’dan esprili Visca videosu

Bordo-mavililer, Medipol Başakşehir’den renklerine bağladığı Edin Visca ile video çekti. Oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz’ın son gösterisindeki bir espriden ilham alan video, taraftarların büyük beğenisini aldı. 

Büyük beğeni aldı

Trabzonspor, sağlık kontrollerinden geçmek için dün kente gelen yeni transferi Visca için özel bir video hazırladı. Ünlü oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz’ın bir çevrim içi yayın mecrasında yayımlanan son gösterisindeki bir sahneden ilham alınarak çekilen video, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük ilgi gördü.

"Dikkat edin!"

Cem Yılmaz’ın, söz konusu gösteride, Karadeniz türkülerini esprili bir şekilde anlattığı kısımdaki türküyü seslendiren Visca’nın videosu, ‘Dikkat edin!’ notu düşülerek paylaşıldı. Bordo-mavili taraftarların büyük bir merakla beklediği tanıtım videosu sosyal medya mecralarında büyük beğeni aldı.
 

Yorumlar (0)