Trabzonspor’da ayrılık: Abdullah Avcı istifa etti

Abdullah Avcı, Trabzonspor'da 2.5 yıldır devam ettiği teknik direktörlük görevinden istifa ettiğini duyurdu.

SPOR 07.03.2023, 16:28 08.03.2023, 12:24
Trabzonspor’da ayrılık: Abdullah Avcı istifa etti

Bu sezon Avrupa ve Süper Lig'de tahminlerin altında gidişat sergileyen Trabzonspor'dan ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda istifasını açıklayan Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun sonrasında bir istifa haberi daha teknik direktör Abdullah Avcı tarafından geldi. Bordo-mavilileri 38 senenin sonrasında şampiyon yapan Avcı, görevinden istifa etti.

İstifa kararı incelenecek

Abdullah Avcı'nın görevden istifa kararı, vazifesini geçici şekilde devam ettiren Ertuğrul Doğan ve diğer yönetim kurulu üyeleri tarafından değerlendirilecek. Deneyimli teknik adamın bu kararı ise gün içerisinde resmi şekilde paylaşılacak.

38 sene sonra şampiyon oldu

Geçtiğimiz dönemde Süper Lig’in 35. haftasında Antalyaspor ile 2-2 sonuçla ayrılan Trabzonspor, 2021-2022 sezonunun tamamlanmasına 3 hafta varken şampiyonluğunu duyurmuştu.

38 senenin ardından gelen şampiyonluk bordo-mavililer ve taraftarlar tarafından büyük bir sevinçle kutlanmış ve dünya basınında yer edinmişti. Diğer bir taraftan 2020 yılında çalışma sağlayan Avcı, bu süre zarfında 1 lig ve 2 Süper Kupa şampiyonluğu görüştü.

Yorumlar (0)