Trabzonspor, Yunus Mallı'yı istiyor!

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ve Ocak ayında nokta atışı transfer planı yapan Trabzonspor, Yunus Mallı’nın peşine düştü.

SPOR 13.11.2019, 09:56 13.11.2019, 10:01
Trabzonspor, Yunus Mallı'yı istiyor!

Süper Lig'de zirve sahibi Sivasspor'un yalnızca 2 puan gerisinde olan Trabzonspor, şampiyonluk yarışına tüm hızıyla devam etmek amacıyla devre arasında takımı daha da güçlendirmek istiyor.

Öncelikle orta saha ve kanat mevkilerini kilit bölge olarak gören tecrübeli teknik direktör Ünal Karaman, yönetim ile gerçekleştirdiği görüşmelerde bu alanlara takviye yapmanın şart olduğunu ifade etti.

yunus mallı ile ilgili görsel sonucu

Bordo-mavili kulüp başkanı Başkan Ahmet Ağaoğlu da nokta atışı transferler için harekete geçti. Badou Ndiaye için nabız yoklayan Fırtına’nın gündeminde çok önemli bir futbolcu daha var: Yunus Mallı.

Trabzonspor, Wolfsburg’da bu sezon forma şansı yakalayamayan ve Bundesliga’da 1 dakika dahi oyunda görev alamayan Yunus için devreye girdi. Sakatlığı bulunmamasına rağmen haftalardır yedek kulübesinde oturan 27 yaşındaki gurbetçi yıldız konusunda Trabzonspor Yönetimi nabız yoklamaya devam ediyor.

yunus mallı ile ilgili görsel sonucu

Hem 10 numara hem de kanatta forma giyiyor

Bordo-mavili kulüp, satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle bu işi noktalamak istiyor. Orta sahanın merkezinde hücuma dönük forma giyen Yunus Mallı, her iki kanatta da oynayabiliyor.
 

Yorumlar (0)