Trabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olacak?

Ligde ve Avrupa'da aldığı kötü sonuçlarla taraftarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, Başkan Ahmet Ağaoğlu ve teknik direktör Abdullah Avcı'nın peş peşe istifasıyla sarsıldı. Bordo mavililerde teknik direktörlük koltuğuna kimin getirileceği tartışma konusu oldu. İşte gündemdeki isimler...

SPOR 09.03.2023, 14:08 10.03.2023, 12:44 Hakan Öksüz
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü kim olacak?

Geçen sezon açık ara farkla Süper Lig'de şampiyon olan Trabzonspor, bu sezonun ilk yarısında adeta dağıldı. Nwakaeme ve Cornelius gibi gol ayaklarını kaybeden bordo mavililer, sırasıyla Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nden elendi. 

Ağaoğlu ve Avcı'dan peş peşe istifalar

Sezona büyük umutlarla başlayan bordo mavililer, bütün kulvarlarda başarsızılık yaşadı. Ligde de şampiyonluk yarışından kopan Trabzonspor'da önce Başkan Ahmet Ağaoğlu, ardından da teknik direktör Abdullah Avcı istifa etti. 

Ertuğrul Doğan başkanlık için aday oldu

Abdullah Avcı'nın da istifasıyla Karadeniz ekibinde yardımcı antrenör Orhan Ak'ın takımın başına geçtiği kaydedildi. Asbaşkan Ertuğrul Doğan'ın başkanlık için adaylığını açıklamasının ardından gözler takımın yeni teknik direktörünün kim olacağına çevrildi. 

Sergen Yalçın ile Slaven Bilic isimleri öne çıkıyor

İddialara göre Trabzonspor'da teknik direktörlük için listenin başında Sergen Yalçın ile Slaven Bilic var. Bu iki hocadan birinin gelecek haftalarda bordo mavili takımın başına geçebileceği öne sürülüyor. Sergen ve Bilic ile anlaşılamaması durumunda Çağdaş Atan ve Fatih Tekke'nin gündeme geleceği kaydedildi.

Sergen Yalçın

Slaven Bilic

Yorumlar (0)