Trabzonspor'un taç antrenörü kampa katıldı!

Daha önce Liverpool'da da görev yapan taç antrenörü Thomas Gronnemark, Trabzonspor'un kampına katıldı. Futbolculara 4 gün boyunca ders verecek olan Gronnemark, taç atışları sırasında oyuncuların nerede durması gerektiğini anlatacak.

SPOR 22.07.2022, 21:46 25.07.2022, 09:05 Hakan Öksüz
Trabzonspor'un taç antrenörü kampa katıldı!

2022-2023 sezonunda hem ligde hem de Avrupa'da mücadele edecek olan son şampiyon Trabzonspor, hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Türk futbol anlayışında birçok eksiğin bulunduğunu kaydeden teknik direktör Abdullah Avcı, dünyada birçok takım tarafından kullanılan taç antrenörü sisteminin ülkeye getirilmesi gerektiğinden bahsetmişti. Deneyimli hocanın bahsettiği taç antrenörü, bordo mavililerin antrenmanına katıldı.

4 gün boyunca eğitim verecek

Takımla birlikte sabah idmanına katılan taç antrenörü Thomas Gronnemark'ın, futbolculara 4 gün boyunca taç atışı konusunda eğitimler vereceği kaydedildi. Gronnemark'ın, daha önce Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp ile de çalıştığı belirtildi. 

Sezon içinde zaman zaman antrenmanlara katılacak

Liverpool'un dışında Ajax ve Midtjylland gibi takımları da çalıştıran 46 yaşındaki Gronnemark, taç atışlarının daha efektif şekilde kullanılarak oyuna nasıl katkı sağlanacağını anlatacak. Sezon boyunca zaman zaman Türkiye'ye gelecek olan antrenör, defansif ve hücüm oyunundaki eksikliklerin nasıl kapatılacağı hakkında dersler verecek.

Yarın Torino ile hazırlık maçı yapılacak

Kısa İstanbul ziyaretinin ardından bordo mavili futbolcuların kampa girdiği Avusturya'ya gelen Abdullah Avcı, çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Uçağı rötar yapan golcü Djaniny, bu sabah takıma katıldı. 

Bu akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek olan bordo mavililer, yarın İtalyan ekibi Torino ile hazırlık maçına çıkacak. Karşılaşmanın başlama saatinin 19.00 olduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)