Trabzonspor'un Adama Soumaoro planı!

Adama Soumaoro’yu kiralık olarak renklerine bağlamak isteyen Trabzonspor transferi sonuçlandırmak için çalışmalarına hız verdi. Yusuf Yazıcı’nın 25 maç oynaması sebebiyle Lille’den 1 milyon Euro daha kazanacak olan bordo-mavili ekip, bu rakamla Fransız oyuncuyu 1.5 yıllığına kiralamak istiyor.

SPOR 24.01.2020, 10:46
Trabzonspor'un Adama Soumaoro planı!

Ndiaye ile orta sahasını, Bilal transferiyle de kanatlarını güçlendiren Trabzonspor’da artık tek hedef stoper transferi...

Bu doğrultuda çalışmalarına tüm hızıyla devam eden bordo-mavili yönetimin ilk hedefi Fransız ekibi Lille forması giyen Adama Soumaoro oldu.

TFF’nin harcama limitleri sebebiyle görüşmelerde sıkıntılar yaşayan Karadeniz temsilcisi bu transferi farklı bir formülle çözmeyi hedefliyor.

Sezon başında Yusuf Yazıcı’yı 16.5 milyon Euro artı Edgar Ie karşılığında Lille'ye transfer eden bordo-mavililerin kasasına genç oyuncunun Fransız ekibinde 25 maça çıkmasından dolayı 1 milyon Euro daha girecek.

Ciddi ilerleme kaydedildi

Karadeniz temsilcisi de Soumaoro transferinde bu opsiyonu kullanmayı hedefliyor. Trabzonspor, bu rakam karşılığında 27 yaşındaki futbolcuyu 1.5 yıllığına kiralamayı planlıyor.

Bu doğrultuda Lille ile gerçekleştirilen görüşmelerde ciddi mesafe kateden bordo-mavililer, Fransız oyuncuyla da büyük oranda anlaşma sağladı.

Yorumlar (0)