Trabzonspor, Trezeguet transferinde mutlu sona ulaştı!

Trabzonspor, Nwakaeme'den boşalan sol kanadını Trezeguet ile doldurdu. Geçen sezon Başakşehir'de oynayan Mısırlı futbolcu ile 4 yıllık anlaşmanın sağlandığı bildirildi. Kulübün resmi sosyal medya hesabından da video paylaşıldı.

SPOR 04.07.2022, 16:58 05.07.2022, 14:59 Hakan Öksüz
Trabzonspor, Trezeguet transferinde mutlu sona ulaştı!

Geçtiğimiz sezon Abdullah Avcı yönetiminde Süper Lig'de şampiyon olan Trabzonspor, yeni sezonun hazırlıklarına başladı. Hem ligde hem de Avrupa'da yarışabilecek bol alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen bordo mavililer, kolları sıvadı. Trabzonspor yönetimi, Abdullah Avcı'nın oluşturduğu listede yer alan isimleri teker teker kadrosuna katmaya başladı.

"Trabzonspor ile şampiyonluk yaşamak istiyorum"

Takımın sağ kanadındaki yıldız isim Nwakaeme'nin ayrılığı, Trabzonspor'u bu bölgeye transfer yapmaya itti. Geçen sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Başakşehir'de oynayan Mahmoud Trezeguet, bordo mavililerin transfer listesinin başında yer aldı. Önceki gün İstanbul'a inen 27 yaşındaki Mısırlı sol kanat, "Hem hocaları hem de futbolcuları çok kaliteli. Trabzonspor ile şampiyonluk yaşamak istiyorum." dedi.

Sözleşme detayları belli oldu

Trabzonspor taraftarlarının heyecanla beklediği Trezeguet transferinde mutlu sona ulaşıldı. Mısırlı oyuncu ile 4 yıllık anlaşma sağlandığını bildiren Trabzonspor, KAP açıklamasında transfere ilişkin detayları verdi. 4 yıllığına kadroya katılan Trezeguet'nin yıllık 1 milyon 550 bin avro alacağı kaydedildi. 

27 yaşındaki futbolcunun transferi ile ilgili Trabzonspor'un sosyal medya hesabından bir video da paylaşıldı.

Süper Lig'i yakından tanıyor

Türkiye'yi yakından tanıyan Trezeguet, daha önce Kasımpaşa'da da forma giymişti. Kasımpaşa formasıyla çıktığı 71 maçta 25 gol ve 18 asistle oynayan Trezeguet, hem Süper Lig hem de Avrupa takımlarının ilgisini çekmişti. Geçen sezonun ikinci yarısında Başakşehir'de kiralık olarak oynayan Mısırlı oyuncu, İngiliz ekibi Aston Villa'ya dönmüştü.

Yorumlar (0)