Trabzonspor transfere doymuyor!

Trabzonspor, Bosna Hersek ekibi Mladost Doboj Kakanj'da oynayan sol kanat oyuncusu Nemanja Andjusic ile 3+1 yıllık sözleşmeye imza attı.

SPOR 03.07.2019, 21:10
Trabzonspor transfere doymuyor!

Trabzonspor, Bosna Hersek ekibi Mladost Doboj Kakanj'da top koşturan kanat oyuncusu Nemanja Andjusic'in transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Bordo mavililer, 22 yaşındaki futbolcuya opsiyonlu sezonu da dahil olmak üzere toplamda 415 bin euro garanti ücret ödeyecek.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki imza töreninde konuşan Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, “Kulübümüzün felsefesi ve yapılanması doğrultusunda genç oyunculara büyük önem veriyoruz. Nemanja Andusic de bu oyunculardan bir tanesi. Umarım diğer genç oyuncularımızla birlikte en iyi şekilde mücadele edip Trabzonspor’umuzun başarısı için çalışacaktır” ifadelerini kullandı.

"ÇOK BÜYÜK BİR TARAFTAR KİTLESİ VAR"

Nemanja Andusic, “Büyük bir kulübe ve büyük bir camiaya geldim. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Trabzonspor’un başarısı için elimden gelen her şeyi yapacağım. Çok büyük bir taraftar kitlesi olduğunu da biliyorum. Onları mutlu etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım” ifadelerini kullandı.

Trabzonspor bu transfer için Mladost Doboj Kakanj kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak, 50 bin euro ödeme yapacak.

TRANSFER ÜSTÜNE TRANSFER

Bordo-mavililer, John-Obi Mikel'den sonra 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Ahmet Canbaz için Werder Bremen'le transfer konusunda anlaşma sağlandığını KAP'a açıklamıştı.

Yorumlar (0)