Trabzonspor transferde atağa kalktı! 4 oyuncuyu duyurdu!

Lig şampiyonu Trabzonspor, yeni sezonda hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Süper Lig'de yarışabilecek bir kadro kurmak istiyor. Bütün transferleri sezon öncesi kampına yetiştirmek isteyen Trabzonspor, 4 oyuncuyla transfer görüşmeleri yapıldığını KAP'a bildirdi.

SPOR 16.06.2022, 11:42 Hakan Öksüz
Trabzonspor transferde atağa kalktı! 4 oyuncuyu duyurdu!

Süper Lig'de geçen sezon topladığı 81 puanla şampiyon olan Trabzonspor, yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için harekete geçti. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmak isteyen bordo mavililer, hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de yarışabilecek bir kadro kurmak istiyor. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yeni sezonda yarıştan kopmayacak dirençli bir takım kurmak için çalışmalara hız kazandırdı. Listesini hazırlayan ve yönetime sunan deneyimli teknik adam, alternatifi bol bir oyuncu grubuna sahip olmak için ihtiyaç duyduğu futbolcuları sıraladı.

Listenin ilk sırasında Denswil var!

Listenin ilk sırasındaki isim, geçen sezonda savunmadaki performansıyla göz dolduran Stefano Denswil oldu. Önceki sezon kiralık olarak bordo mavili formayı terleten 29 yaşındaki Hollandalı oyuncu, Avcı'nın gözüne girdi. 

Teknik heyetin istekler doğrultusunda hareket eden Trabzonspor yönetimi, Denswil'in transfer edilmesi için görüşmeler yapıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Transfer çalışmaları hız kazandı

Sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor, transfer görüşmelerine başladığı diğer üç oyuncuyla ilgili de KAP bildiriminde bulundu. Bu futbolcular; Jens Stryger Larsen ile Kasımpaşa'dan Doğucan Haspolat ve Eren Elmalı oldu.

Bordo mavili yönetimin, aynı anda 4 oyuncuyla ilgili transfer görüşmelerine başlandığını duyurması, taraftarları heyecanlandırdı.

Sağ bek transferinde hedef Jens Stryger Larsen!

Defans hattını güçlendirmeye çalışan Trabzonspor, 31 yaşındaki sağ bek Jens Stryger Larsen'i kadrosuna katmak istiyor. Bordo mavililerin golcü ismi Andreas Cornelius'un Danimarka Milli Takımı'ndan arkadaşı olan Larsen, şu an serbest statüde bulunuyor. 

2017'den beri İtalya Seria A ekibi Udinese'de forma giyen Larsen'in, kulübüyle olan sözleşmesi 1 Temmuz'da sona erecek. Deneyimli sağ bek, daha önce Nordsjaelland ve Austria Wien gibi takımlarda top koşturmuştu.

Yorumlar (0)