Trabzonspor, Ndiaye ve Oğuzhan'ı gözüne kestirdi!

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yolunda emin adımlarla ilerleyen Trabzonspor, sezon sonunda kupa hasretini dindirmek istiyor. Bordo-mavili takım, bu doğrultuda iki flaş oyuncuya gündeminde yer verdi. 

SPOR 12.12.2019, 16:56 12.01.2020, 20:24
Trabzonspor, Ndiaye ve Oğuzhan'ı gözüne kestirdi!

Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden Trabzonspor, bu sezon kupa hasretine son vermenin planlarını yapıyor.

Ligde en son Antalyaspor ile karşı karşıya gelen Trabzonspor, sahadan 3 puan ile ayrıldı.

Devre arasında  yıldız oyuncuları kadrosuna katarak sezon sonunda şampiyonluğa yürümek isteyen bordo-mavili ekipte iki flaş isim gündemde yer alıyor.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde transfer konusunda kritik açıklamalar yapmıştı.

Ağaoğlu, "Transfer için öncelikli olarak gelirlerinizi artırmanız gerekiyor. Bütçenizi çok iyi kullanmalısınız. Söylenilen ve konuşulan oyuncuları ise çok küçük bütçelere almanız söz konusu değil. İstediğiniz transferlerin para olarak karşılığı olması gerekiyor.

Devre arasına iyi bir puanla girseniz bile Trabzonspor olarak bizim riske girmemiz söz konusu değil. Mali disiplin ve kendi planlarımız neyi gerektiriyorsa onu yapmak durumundayız..

Harcamanız gereken paranın üstünde bir para harcayarak transfer de yapsanız, ligi iyi bir yerde de bitirseniz Avrupa'da oynayamayacaksınız çünkü men cezası alacaksınız."

Sezon başında kadrosuna eklediği 17 isim için kasasından 25 milyon TL harcayan Trabzonspor'un devre arasındaki hedefi daha önce Türkiye'de Osmanlıspor ve Galatasaray'da oynayan Badou Ndiaye oldu.

Yönetim, Championship takımı Stoke City'nin talep ettiği 1 milyon euroluk kiralama bedeli ve Ndiaye'nin yarım sezon için talep ettiği 1.5 milyon Euro olmak üzere toplam 2.5 milyon Euro’luk (yaklaşık 16 milyon TL) rakamı aşağıya düşürmeyi hedefliyor.

Oğuzhan Özyakup sürprizi

Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup için haber bekleniyor. En son Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin, "Sana 2.4 milyon Euro veremem" dediği Oğuzhan Özyakup, karar aşamasına geçti.

Eğer Oğuzhan Özyakup, siyah-beyazlı takımdan ayrılma kararı alırsa şartlarıyla ilgili görüşme gerçekleştirilecek.
 

Yorumlar (0)