Trabzonspor mu, Galatasaray mı? İşte muhtemel 11’ler…

Spor Toto Süper Lig’in 4’üncü haftasında Trabzonspor, bu akşam Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde Galatasaray’ı ağırlayacak. 

SPOR 28.08.2022, 09:33 29.08.2022, 08:52
Trabzonspor mu, Galatasaray mı? İşte muhtemel 11’ler…

Süper Lig’de haftanın maçı için nefesler tutuldu. Trabzonspor ile Galatasaray bu akşam Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 21.45’te başlayacak. Süper Lig’in ilk 3 haftasında toplam 6 puan toplayan iki şampiyonluk adayı, kozlarını Trabzon’da paylaşacak. 

Trabzonspor’da önemli eksikler

Zorlu maç öncesinde Trabzonspor’da Edin Visca, Marek Hamsik, Serkan Asan, Hüseyin Türkmen ve Uğurcan Çakır’ın sakatlıkları bulunuyor. Bu isimler Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek. Bakasetas’ın durumu ise maç saatinde netlik kazanacak. Sarı-kırmızılılarda ise tedavisi süren Fredrik Midtsjö bugün sahada yer alamayacak. Midtsjö’nün yanı sıra Taylan Antalyalı, Ömer Bayram, Oğulcan Çağlayan, Christian Luyindama ve Emre Taşdemir de Trabzonspor maçı kadrosunda yer almıyor. 

Muhtemel 11’ler

Günlerdir heyecanla beklenen maça Trabzonspor ve Galatasaray’ın şu ilk 11’lerle çıkması bekleniyor:

Trabzonspor: Muhammet Taha Tepe, Larsen, Bartra, Vitor Hugo, Eren, Dorukhan, Siopis, Abdülkadir, Bardhi, Trezeguet, Cornelius.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Torreira, Oliveira, Yunus, Mertens, Kerem, Seferovic.

Yorumlar (0)