Trabzonspor, Mert Hakan Yandaş'ı istiyor!

Trabzonspor, Sivasspor ile kontrarı yaz döneminde sona erecek olan Mert Hakan Yandaş’ı devre arasında transfer etmek istiyor.

SPOR 17.10.2019, 15:16 17.10.2019, 15:20
Trabzonspor, Mert Hakan Yandaş'ı istiyor!

Lige ve Avrupa Ligi'ne emin adımlarla devam eden Trabzonspor, devre arası ve sezon sonu için de transfer çalışması planların abaşladı.  Brezilya'ya oyuncu izlemeye giden scout ekibinin bir kısmıda Türkiye'deki oyuncuları yakın takibe aldı. Bu oyuncular arasında Sivasspor takımında yer almakta olan orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş yer alıyor. Son 3 sezondur Sivasspor takımında forma giymekte olan 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon çıkmış olduğu 7 karşılaşmada 3 gol kaydetti. Bordo-mavililerin, Sivasspor ile sözleşmesi yıl sonunda sona erecek oyuncu ile  devre arasında uygun bir transfer ücreti ile imza attrmak istiyor.

mert hakan yandaş ile ilgili görsel sonucu

Mert Hakan Yandaş kimdir?

Futbol kariyerine 2006 yılında Bursa Güvenspor'da başlayan Yandaş, 2010 yılına kadar bu takımda forma giydi. Sonrasında Oyak Renault'ya transfer olan oyuncu, 2012 yılında 18 yaşında A takıma yükselirken burada profesyonel oldu. 

Oyuncu daha sonra sırasıyla Altınordu, Tire 1922, Menemen Belediye'de yer aldı ve sonrasında Süper Lig'de ve Sivasspor'a imza attı.
 

Yorumlar (0)