Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'de son durum

Şampiyonluk yarışında geriye düşen Fenerbahçe, bu akşam son şampiyon Trabzonspor'u ağırlayacak. Fenerbahçe, bu maçta 4 oyuncusundan faydalanamayacak. Trabzonspor'un deplasman karnesinin zayıf olması, sarı-lacivertli taraftarları umutlandırıyor.

SPOR 18.05.2022, 09:51 18.05.2023, 16:52 Hakan Öksüz
Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe'de son durum

Ligde bir maç eksiğiyle Galatasaray'ın 8 puan gerisine düşen Fenerbahçe, bu akşam Trabzonspor'u konuk edecek. Saat 20.00'de başlayacak maçta hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. 

Fenerbahçe'de 4 eksik

Sarı lacivertlilerde Bright Osayi-Samuel, Lincoln Henrique, Altay Bayındır ve İrfan Can Kahveci, Trabzonspor maçında oynayamayacak. Sarı-lacivertliler, dün yaptığı idmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı. 

Giresunspor maçında hüsrana uğradılar

Önceki hafta Giresunspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda ağır yara alan Fenerbahçe, 68 puanda yer alıyor. Galatasaray'ın 8 puan gerisine düşen sarı-lacivertliler, Trabzonspor maçında galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor. 

Trabzonspor'un deplasman karnesi zayıf

Konuk ekip Trabzonspor'un deplasman karnesi oldukça zayıf. Puanları genelde kendi evinde toplayan bordo-mavililer, bu sezon deplasmanda oynadığı 15 maçın sadece 4'ünü (1'i hükmen) kazanabildi. Bordo-mavililer, bu maçlarda 9 kez yenildi.

Yorumlar (0)