Trabzonspor liderlik maçına çıkacak

Spor Toto Süper Lig'in 19.haftasında ertelenen BtcTurk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçı 11 Mart Çarşamba günü oynanacak.

SPOR 09.03.2020, 11:37 09.03.2020, 11:46
Trabzonspor liderlik maçına çıkacak

Elazığ'da yaşanan deprem nedeniyle ertelenen Süper Lig 19.hafta karşılaşmasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, Trabzonspor'u 11 Mart Çarşamba günü sahasında konuk edecek. 

Trabzonspor'un galip gelmesi durumunda liderliğe yükseleceği müsabaka öncesi Trabzonspor, Teknik Direktör Hüseyin Cimşir yönetiminde hiç mağlubiyet yaşamadı. (7 maç 5 galibiyet 2 beraberlik)

"Şampiyon biz olacağız!"

Twitter hesabından açıklama yapan Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, "Kulübümüze ilk günkü gibi sahip çıkacağız. Bir ve beraber olacağız. Gün Trabzonspor'umuzun yanında durma günüdür. Ne bir eksik, ne bir fazla. Başkanımız Ahmet Ağaoğlu mesajı verdi. Herkes, her şeyi bir kenara bırakarak Trabzonspor'umuzun şanlı bayrağı altında toplansın. 'O' sene 'bu' sene. Biz şampiyon olacağız." ifadesini kullandı.

Trabzon'da ertelemeye takılan futbolcular...

Manuel Da Costa, Manoel Messias ve Guilherme erteleme maçından sonra transfer edildikleri için BtcTurk Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecekler. 

Sakatlıkları süren Yusuf Sarı ve Ahmet Canbaz'ın forma giyemeyeceği mücadelede, Joao Perreira ve Majid Hosseini'nin durumu maç saatinde belli olacak.

Bordo-mavililer yarın Malatya'ya gidiyor

Karadeniz ekibi, yarın saat 14.30'da özel uçakla Malatya'ya gidecek.

Yorumlar (0)