Trabzonspor, Kasımpaşa karşısında yeni seriye başladı

Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa'ya misafir olan Trabzonspor, müsabakadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Bordo-mavili ekibin gollerini Djaniny ve Bakasetas kaydederken, ev sahibinin tek sayısı Yusuf'tan geldi.

SPOR 04.03.2021, 18:30 06.03.2021, 10:54
Trabzonspor, Kasımpaşa karşısında yeni seriye başladı

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, deplasmanda Kasımpaşa ile kozlarını paylaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı, konuk ekip 2-1'lik skorla kazandı.

Bakasetas'tan kritik gol 

Karadeniz ekibine 3 puanı getiren golleri; dakikalar 24'ü gösterdiğinde Djaniny ve dakikalar 73'ü gösterdiğinde Bakasetas kaydetti. Ev sahibi ekibin tek sayısını ise dakikalar 39'u gösterdiğinde Yusuf Erdoğan penaltıdan attı.

Yeni seriye başlandı

Bu neticenin ardından son 9 müsabakada 8. galibiyetini alan bordo-mavililer puanını 51'e yükseltirken, son 5 karşılaşmada 4. defa sahadan mağlubiyetle ayrılan Kasımpaşa ise 29 puanda kaldı.

Diğer yandan, bordo-mavililer, tarihinde ilk defa İstanbul takımlarına misafir olduğu son 4 Spor Toto Süper Lig karşılaşmasını kazandı.

Ligde önümüzdeki hafta Trabzonspor evinde Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacakken, Kasımpaşa ise deplasmanda Fraport-TAV Antalyaspor'a misafir olacak.









Yorumlar (0)