Trabzonspor kaçtı, Ankaragücü yakaladı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 14'üncü hafta maçında deplasmanda Ankaragücü ile kozlarını paylaştı. Trabzonspor'un golüne 4 dakikada cevap geldi, puanlar paylaşıldı. İşte ayrıntılar...

SPOR 11.11.2022, 22:08 13.11.2022, 08:02 Hakan Öksüz
Trabzonspor kaçtı, Ankaragücü yakaladı

Spor Toto Süper Lig'de 14'üncü hafta maçında Trabzonspor, başkent deplasmanında Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Henüz 10'uncu dakikada Marek Hamsik'in pasında topla buluşan Abdülkadir Ömür, kaleciyle karşı karşıya kalmasına rağmen skoru değiştiremedi. İki takımın da fazla pozisyon bulamadığı mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Goller peş peşe geldi

İkinci yarıda her iki takım da hızlı hücumlarla rakip kaleye yüklendi. Karşılaşmada gol perdesini açan taraf, konuk ekip Trabzonspor oldu. Dakikalar 70'i gösterirken sahneye çıkan Enis Bardhi, bordo mavili ekibi 1-0 öne geçirdi. Bu golden 4 dakika sonra penaltı kazanan Ankaragücü, Tolga Ciğerci ile skoru eşitledi.

15'inci hafta maçları Aralık ayında!

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Bu sonuçla birlikte Trabzonspor puanını 23'e, Ankaragücü ise 13'e yükseltti. Spor Toto Süper Lig'de 15'inci hafta maçları, Dünya Kupası'nın ardından oynanacak. Trabzonspor, Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Ankaragücü ise Antalyaspor deplasmanına gidecek.

Yorumlar (0)