Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya: İşte muhtemel 11'ler

Abdullah Avcı önderliğindeki Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 15'nci hafta maçında Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Jorge Jesus'un öğrencileri, deplasmana galibiyet için gitti. İşte Trabzonspor-Fenerbahçe maçına dair detaylar ve muhtemel 11'ler...

SPOR 24.12.2021, 10:08 24.12.2022, 21:43 Hakan Öksüz
Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya: İşte muhtemel 11'ler

Dünya Kupası sona erdi, 1 aylık aranın ardından Spor Toto Süper Lig heyecanı başladı. Spor Toto Süper Lig'de 15'inci hafta, dev bir karşılaşmaya sahne olacak. Son şampiyon Trabzonspor, bu sezon gösterdiği performansla lige ve Avrupa'ya damga vuran Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Abdullah Avcı ile Jorge Jesus, ilk kez taktik savaşı verecek.

Dev derbi saat 19.00'da

Spor Toto Süper Lig'de 655 gündür kendi evinde yenilmeyen Trabzonspor, Fenerbahçe'yi devirmek için 40 bin taraftarının önüne çıkacak. Lider Fenerbahçe'nin 6 puan gerisinde 23 puanda bulunan bordo mavililer, maçı kazanarak şampiyonluk yarışında ne kadar iddialı olduğunu göstermek istiyor. Bu akşam saat 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1'den ekranlara gelecek dev maçta hakem Halil Umut Meler düdük çalacak.

Muhtemel 11'ler netleşti

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı ile Fenerbahçe'nin kurt hocası Jorge Jesus'un kadro tercihleri merak ediliyor. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya çıkacak muhtemel 11'ler netleşti. İşte dev derbide muhtemel 11'ler...

  • Trabzonspor: Uğurcan, Larsen, Bartra, Hugo, Eren, Siopis, Hamsik, Visca, Bakasetas, Trezeguet, Umut
  • Fenerbahçe: Altay, Serdar Aziz, Gustavo, Szalai, Samuel, Crespo, Arao, Ferdi, İrfan Can, King, Valencia

132'nci randevu

Karadeniz temsilcisi Trabzonspor ile Jorge Jesus liderliğindeki Fenerbahçe, ligde daha önce 131 kez karşılaştı. Bu mücadelelerin 50'sinde Fenerbahçe galip geldi, Trabzonspor ise 42 kez kazandı. 39 maç ise beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda Fenerbahçe 165 gol buldu, Trabzonspor ise rakip fileleri 146 kez havalandırdı. Lig maçlarında Fenerbahçe'nin 39, Trabzonspor'un ise 25 galibiyeti bulunuyor.

Yorumlar (0)