Trabzonspor, Göztepe'yi Ekuban'la devirdi

Süper Lig'in 17. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, Göztepe ile kozlarını paylaştı. Karadeniz ekibi, İzmir temsilcisini Ekuban'ın kaydettiği golle 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı.

SPOR 06.01.2021, 20:08
Trabzonspor, Göztepe'yi Ekuban'la devirdi

Süper Lig'in 17. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, evinde Göztepe ile karşılaştı. Medical Park Stadyumu'nda oynanan müsabakayı bordo-mavili takım 1-0'lık skorla kazandı.

Trabzonspor'a 3 puanı getiren gol, dakikalar 27'yi gösterirken Caleb Ekuban'dan geldi. Ekuban böylelikle, ligde son 7 karşılaşmada kaydettiği 4 golle eski formunu yeniden yakalamaya başladığını herkese göstermiş oldu.

Bu netice ile birlikte son 5 haftada dördüncü kez galip gelen Trabzonspor, ligde puanını 26 yükseltirken; 5 maçtır galip gelemeyen Göztepe 19 puanda kaldı.

Süper Lig'de 18. haftayı bay geçecek olan Karadeniz temsilcisi, bir sonraki haftada deplasmanda Antalyaspor'un misafiri olacak. Göztepe ise 18. haftada evinde Antalyaspor'u konuk edecek.

Abdullah Avcı ile 9 karşılaşmada 20 puan

Bordo-mavililer, Abdullah Avcı ile beraber 9 karşılaşmada 6 galibiyet ve 2 beraberlik alma başarısı gösterdi. Yalnızca Galatasaray'a 2-0 yenilen bordo-mavililer, 20 puan toplamayı başardı.









Yorumlar (0)