Trabzonspor, Gaziantep FK karşısında 6'da 6'ya ulaştı

Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, Bakasetas'ın kaydettiği golle Gaziantep FK'yı da yenerek, art arda 6. galibiyetine uzandı.

SPOR 13.02.2021, 18:36
Trabzonspor, Gaziantep FK karşısında 6'da 6'ya ulaştı

Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında Abdullah Avcı'nın öğrencileri ile Ricardo Sa Pinto'nın ekibi Gaziantep FK karşı karşıya geldi.

Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda oynanan müsabakayı, Trabzonspor 1-0'lık skorla kazanmayı başardı. Karadeniz ekibinin golünü, dakikalar 67'yi gösterdiğinde Anastasios Bakasetas kaydetti. 

Bakasetas durdurulamıyor

Aytemiz Alanyaspor'dan transfer edildikten sonra bordo-mavili ekiple ilk karşılaşmasında, son yarım saatte oyuna girdiği Beşiktaş maçında ağları sarsamayan Bakasetas, ilk 11'de başladığı Yukatel Denizlispor ve Yeni Malatyaspor karşılaşmalarının akabinde, Gaziantep FK karşısında da gol kaydetmeyi başardı. Yunan futbolcu, Süper Lig'deki gol sayısını da 10'a yükseltti.

Diğer yandan, Karadeniz ekibinde Anthony Nwakaeme uzatma dakikalarında gördüğü ikinci sarı kartın akabinde kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.



Trabzonspor, İstanbul'a gidecek

Alınan bu neticesinin ardından Trabzonspor, 45 puana yükselerek, art arda 6. galibiyetine ulaştı. Güneydoğu Anadolu temsilcisi ise son 4 haftada 3. yenilgisini aldı.

Süper Lig'in bir sonraki haftasında Trabzonspor, Medipol Başakşehir'in misafiri olacak. Gaziantep FK ise evinde Fraport-TAV Antalyaspor'u misafir edecek.







Yorumlar (0)