Trabzonspor, evinde Alanyaspor'a mağlup oldu

Süper Lig'in 29. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, evinde konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'a 3-1 yenildi. Bordo-mavililerin tek sayısını Bakasetas kaydederken, Akdeniz ekibinin golleri Mustafa ve Davidson'dan (2) geldi.

SPOR 08.03.2021, 18:41 09.03.2021, 14:43
Trabzonspor, evinde Alanyaspor'a mağlup oldu

Spor Toto Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında Trabzonspor, evinde Aytemiz Alanyaspor ile kozlarını paylaştı. Medical Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip 3-1'lik skorla kazandı.

Davidson'dan 2 gol

Konuk ekibe 3 puanı getiren goller, dakikalar 66'yı gösterdiğinde Mustafa Pektemek ile dakikalar 73'ü ve 90+8'i gösterdiğinde Davidson'dan geldi. Ev sahibi ekipte VAR incelemesinin ardından kazanılan penaltı için meşin yuvarlağın başına gelen Bakasetas, dakikalar 80'i gösterdiğinde takımının tek sayısını kaydetti.

Vitor Hugo haftaya yok

Diğer yandan, bordo-mavililerde sarı kart gören Vitor Hugo, Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında cezalı duruma düştü.

Bu neticenin ardından son 3 karşılaşmada 2. mağlubiyetini alan Trabzonspor, 51 puanla, 1 maçı eksik olan Beşiktaş'ın 9 puan gerisinde yer aldı. 4 maçın ardından kazanan Aytemiz Alanyaspor ise 46 puana yükseldi.

Ligin 29. haftasında Trabzonspor deplasmanda BB Erzurumspor'a konuk olacakken, Aytemiz Alanyaspor ise evinde Fraport-TAV Antalyaspor ile karşılaşacak.







Yorumlar (0)