Trabzonspor, Eddie Newton ile anlaştı!

Trabzonspor, yardımcı antrenörlük görevi için Chelsea'da menajer Frank Lampard´ın yardımcısı olarak görev yapan 48 yaşındaki Eddie Newton ile prensipte anlaştı.

SPOR 20.01.2020, 12:19 20.01.2020, 12:20
Trabzonspor, Eddie Newton ile anlaştı!

Bordo-mavili ekipte, teknik direktör Ünal Karaman ile yolların ayrılmasından sonra Hüseyin Çimşir görevi devralırken, Trabzonspor yönetimi teknik ekibi güçlendirme noktasında da çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun “Yardımcı antrenörlük görevi için yabancı bir teknik adam düşünüyoruz” açıklamasından sonra çalışmalar daha da hızlanırken, İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea’nin teknik direktörü Lampard’ın yardımcısı olarak görev yapan Eddie Newton’ın Trabzonspor ile prensip anlaşmasına vardığı ileri sürüldü.

48 yaşındaki İngiliz teknik adamın bu hafta Trabzon’a gelerek yönetimle son bir görüşme gerçekleştireceği ifade edildi. Anlaşmanın resmiyete dökülmesinden sonra pro lisansı da bulunan Eddie Newton’un teknik ekipte Hüseyin Çimşir’in ikinci yardımcısı olarak göreve başlayacağı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde teknik heyete katılan Muzaffer Bilazer’in ise birinci yardımcı antrenör olarak görevine devam edeceği de öğrenildi.

Yorumlar (0)