Trabzonspor-Denizlispor karşılaşmasının kazananı çıkmadı

Süper Lig'in 2. haftasında Denizlispor, Trabzonspor ile karşılaştı. Karşılaşma berabere sona erdi.

SPOR 19.09.2020, 20:00 19.09.2020, 20:09
Trabzonspor-Denizlispor karşılaşmasının kazananı çıkmadı

Süper Lig'de 2. haftada Trabzonspor ve Yukatel Denizlispor karşılaştı. Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşma golsüz sona erdi.

Gol geçerli sayılmadı, penaltı iptal edildi

Trabzonspor ilk yarıda 41. dakikada bir penaltı kazandı. Yaşar Kemal Uğurlu'nun uyarısı üzerine VAR'a gidilirken pozisyonu izleyen hakem Volkan Bayarslan penaltının iptalini sağladı.

İkinci yarıda, 62. dakikada Abdülkadir Ömür ile Fırtına'nın attığı top fileyi buldu fakat detaylı VAR incelemesinin ardından bu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Dakikalar 64'ü gösterdiğinde Marvin Bakalorz yerine Hadi Sacko oyuna girdi. 64. ve 68. dakikalarda gördüğü iki sarı kartın ardından oyundan çıktı.

Yeni transferler sahadaydı

Trabzonspor'un iki yeni transferi Lewis Baker ve Benik Afobe de ilk 11'de yer aldı. Afobe, 86 dakika, Baker ise 90 dakikada sahada yer aldı.

Geçtiğimiz sezon Denizlispor'a karşı oynamış olduğu iki maçı da alamayan Trabzonspor, rakibini bir defa daha mağlup edemedi.

İki takım da birer puan aldı

Bu sonuçla beraber iki takım da 1'er puana yükseldi. Denizlispor, önümüzdeki hafta Antalyaspor'a konuk olacak. Trabzonspor ise evinde Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Yorumlar (0)